Az arctalan becenevek (nick) helyett, valódi nevüket is vállalják a "kikicsoda" internet közösség tagjai. A Whoiswho újszerű kezdeményezés a hazai internet világában.

Véletlen egybeesés, de mégis érdekes, hogy a mai napon saját domainnevet kapott az áprilisban indult és azóta dinamikusan fejlődő, meghívásos alapon működő magyar Whoiswho weboldal. A napokban nagy port kavart Dévényi-nyilatkozatra adja meg a választ az a tény, hogy ma már közel 3000 felhasználója van annak az online közösségnek, amelyben a saját nevük használatát kihangsúlyozva találhatunk régi és új barátokat és ismerősöket. Nem csak egyszerű fórum, de virtuális nyilvántartása is kapcsolatainknak és azok szövevényes rendszerének.

A felhasználók megtekinthetik kapcsolataik háromdimenziós hálóját is, sőt akár megkereshetik egy általuk személyesen nem ismert taghoz vezető legrövidebb utat. Az itt működő fórumokon számos témában cserélhetnek véleményt az oldal látogatói. A Whoiswho közössége szinte mindennapos összejövetelekre csábítja felhasználóit, valamint interakív lehetőséget biztosít állás, lakás és még sok egyéb többeket érdeklő témakörben.

Kapcsolódó link:

Whoiswho (belépés csak meghívóval)