Új díjcsomagok a Vivenditől

Augusztus 1-től új internet-előfizetési konstrukciókat vezet be a Vivendi Rt. Az újonnan bejelentett csomagok az államilag támogatott tarifájú, 15 és 40 órás telefonos díjcsomagokhoz igazodnak.

A havi 15 órás csomag a kezdő és kis felhasználóknak, a havi 40 órás csomag a közepes felhasználóknak ajánlott. A Basic-15 és a Basic-40 díjcsomagokat a telefontársaságok augusztus 1-től életbe lépő új tarifáihoz optimalizálták. Előbbi havi 650, utóbbi pedig havi 1400 forintért kínál internetelérést hétköznapokon délután 4 és éjfél, hétvégenként pedig reggel 7 és éjfél között. A nappali időszak, valamint a túlhasználat percdíja 5 forint, az éjszakai időszakban percenként 1 forintot számláz a Vivendi.

A Vivendihez kapcsolódik a hír, miszerint július 31-én bejegyezték a vállalatcsoporthoz tartozó cégek egyesülését. Ennek megfelelően a BakonyTel Rt., a DunaTel Rt., a KisdunaCom Rt., az EgomComRt., a V-com Rt., a V-net Kft., valamint több kisebb cég beolvadt a V-fon Rt.-be, amely egyidejűleg megváltoztatta a nevét. Az új társaság neve 2002 augusztus 1-től Vivendi Telecom Hungary Távközlési Szolgáltató Rt., rövid nevén Vivendi Telecom Hungary Rt. lett. A V-fon, V-com, V-net elnevezések a jövőben a szolgáltatások márkaneveként maradnak fent.

KAPCSOLÓDÓ CIKK