Tanévkezdésre megújult a Sulinet portál

Átalakított külcsínnel és frissített, kibővült tartalmakkal várja a Sulinet.hu oktatási portál látogatóit az új tanév kezdetétől.

Az átalakított portál szeptember 2-től hozzáférhető az interneten. Az első pillantásra észrevehető új külső mellett a Sulinet egyik fontos újdonsága a szakképzési alportál, melyen a különböző szakmák képzéséhez kapcsolódó információk mellett a foglalkozások bemutatása is megtalálható, olykor letölthető filmanyaggal is illusztrálva - mondta Kosik István, a portál főszerkesztője.

A megújult Sulinet.hu számos oktatási segédanyaggal is bővült: a korábbinál jóval hangsúlyosabban lesznek fellelhetők az oktatás, illetve az általános tananyag egyes területeihez kapcsolódó szöveges tartalmak, feladatgyűjtemények és e-bookok is. A tantárgyi bontás mellett új, átfogó rovatok is megjelentek (humán, matematika, természettudomány, nyelvek).

A portál főszerkesztője elmondta, hogy a Sulinet.hu-ról naponta mintegy 150 ezer oldalt töltenek le annak látogatói. A látogatottsági adat saját mérésekre alapul, a tervek szerint a Sulinet a közeljövőben kezdi auditáltatni forgalmát.

KAPCSOLÓDÓ CIKK