Kedvezményes hívás Matáv Csevegő díjcsomaggal

December 31-ig a Matáv Csevegő díjcsomaggal rendelkező ügyfeleinek az 5. perc után 50 százalék kedvezményt biztosít belföldi hívások esetében.

A Matáv 2001 decemberében vezette be a Csevegő elnevezésű díjcsomagját, amely az 5. perc után 20 százalék, a 10. perc után 30 százalékos kedvezményt biztosít az ügyfeleknek a percdíjakból.

A társaság október 10-i bejelentése szerint 2002 december 31-ig az előbbi említettnél nagyobb mértékű, az 5. perc után egységesen 50 százalékos kedvezményt biztosít minden Matáv hálózaton belüli helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági hívásra egészen a 60. percig. A mobil, a nemzetközi, valamint a Matáv-hálózaton kívüli belföldi hívásokra megmarad az 5. perc utáni 20 százalékos és a 10. perc utáni 30 százalékos kedvezmény a hívások első 60 percére.

Az akciót mind az új, mind a már meglévő, Csevegő díjcsomaggal rendelkező Matáv-ügyfelek igénybe vehetik. A  díjcsomag kedvezményei továbbra is csak a beszédforgalomra érvényesek, azaz nem vonatkoznak a 0651-es, illetve a helyi behívószámokon bonyolított internetforgalomra.

A Matáv Rt. az [origo]-t kiadó Axelero Rt. tulajdonosa.

KAPCSOLÓDÓ CIKK