Tuti tipp: 12 lottószoftver a telitalálathoz

Ismét rekordokat dönt a lottó főnyeremény. Állandó lottószámaink mellett néha nem árt a vakszerencsét is segítségül hívni. Erre a célra legalkalmasabbak a számítógépes lottó programok. A Szoftverbázisban tucatnyi lottószám-generátor alkalmazást gyűjtöttünk össze. Sajnos a teljes sikert mi sem garantálhatjuk...

Legtöbben valamilyen fix, állandó számmal játszanak a lottón. De legyen az dátum, életkor, vagy házszám, e számoknak kihúzásának ugyanakkora az esélye mint bármelyiknek. Érdemes tehát szerencsét próbálni a számítógéppel "kihúzott" lottószámokkal már csak azért is, mert ezeknek több előnye is van. Egyrészt nem lehet a gépet befolyásolni, mivel a számokat a szoftverbe épített véletlenszám-generátor készíti. Másrészt ezekkel a szoftverekkel statisztikát, variációk gyors kidolgozását és a számok kinyomtatását is könnyen megvalósíthatjuk.

Válogatásunkban három részre bontottuk az alkalmazásokat. Az első részbe az egyszerű, könnyen kezelhető programokat gyűjtöttük össze, a másodikba pedig azokat a bonyolult, statisztikát és kimutatást is végzőket tettük, melyek kezelése némi szakértelmet kíván. Végül a harmadik részbe a magyar szoftverek kerültek.

Egyszerű lottó szoftverek

CastleLotto v1.0
Könnyen kezelhető szoftver, mely az általunk, vagy az adatbázisban szereplő adatoknak megfelelően véletlenszerűen generálja a lottószámokat. Beállíthatóak a jokerszámok, illetve 49-90 típusú lottószelvények. A programban találhatunk még egy egyszerű analizáló részt is.
/szoftverbazis/jatekok/egyeb/castlelotto.html

Forrás: ORIGO

Lucky Dip Lotto v4.0.0.3

Az ingyenesen használható Lucky Dip Lottoban két kattintással tíz darab lottószámot állíthatunk elő. A program alkalmas tetszőleges lottó- és nyerőszámok, illetve joker generálásához, amit akár ki is kinyomtathatunk.
/szoftverbazis/jatekok/egyeb/ldlfree4.html

Psychic Lotto Number Genarator
Kétségtelenül látványos program, mely semmilyen beállítási lehetőséget nem enged: elindítva hat "mágikus" számjeggyel jutalmazza meg a játékost.
/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto.html

LotsaLotto v1.0
A LotsaLottoban tetszés szerint beállíthatjuk a kihúzott számok mennyiségét és a lottók számát, illetve a jokert. A virtuális sorsolás után a szoftver HTML adatba menti el a számokat, amit egyből meg is tekinthetünk.
/szoftverbazis/jatekok/egyeb/lotto101.html

Előző
  • 1
  • 2
Következő