November 14-től lehet jelentkezni a Coedu Tudásháló elnevezésű pályázatra, melynek keretében a diákok az interneten keresztül együttműködve elektronikus tananyagokat állítanak össze.

Az internethasználat és az elektronikus távoktatás népszerűsítésére hivatott Coedu Tudásháló versenyt a Thinquest elnevezésű nemzetközi non-profit oktatási kezdeményezés mintájára rendezik. A programban 1996-os indulása óta 67 ország több mint 20 000 diákja és tanára vett részt, több ezer interaktív oktató honlapot, elektronikus-tananyagot és kurzust hoztak létre.

A Mimóza Kft. által meghirdetett  pályázatra  bármely magyar iskola 12-19 év közötti diákja nevezhet, hét kategóriában: művészet és irodalom; tudomány és technika; ember és társadalom; földünk és környezetünk; sport, egészség és életmód; idegen nyelvek, valamint a köztes tudományágak. A versenyre két-, három- vagy négyfős csapatok jelentkezhetnek. A csapatok tagjainak nem kell azonos korúnak lenniük, egy településen élniük vagy akár egy intézményben, egy osztályban tanulniuk, sőt a verseny többletpontokkal jutalmazza a "távolról" megalakuló csapatokat, hiszen a megmérettetés lényege, hogy a csapattagok az interneten keresztül, akár személyes találkozás nélkül is sikeresen működjenek együtt. A pályaművek elkészítése során a csapatok ugyanis saját webes felületen keresztül kommunikálnak egymással, és a pályázat elkészítéséhez szükséges dokumentumokat is itt tölthetik fel és le.

A pályázatra a verseny hivatalos honlapján  lehet jelentkezni 2002. december 6-ig.