A Vizsla éve - 2002

Május

Zajlanak a gimnáziumokban és a szakközépiskolákban az érettségi vizsgák. A Vizslába érkezett keresőszavak vizsgálata azt igazolta, hogy a diákok szívesen utánanéztek az interneten az érettségivel kapcsolatos információknak.

Szárnyaló

Zuhanó

érettségi választás
Star Wars locsolóvers
kistehén fidesz
Natalie Portman Hofi Géza
foci vb szakdolgozat
diákmunka Elijah Wood
pünkösd mszp
pedagógusnap Simon Tibor
gyereknap Orbán Viktor
majális Hídember
Május 16-án volt a Star Wars második részének hazai bemutatója, a film címe mellett a legtöbben az Amidala hercegnőt alakító Natalie Portmanra kerestek. A kistehén, az augusztusi Sziget reklámfigurája már májusban aratott A diákok közül sokan már a nyári munkakeresésnek is nekiláttak, és persze május utolsó napján a Franciaország-Szenegál  mérkőzéssel elkezdődik a foci-vb is.

A húsvéti pirostojás már a múlté, és a választások eredményeit is egyre kevesebben firtatják. Úgy látszik A Gyűrűk Ura című trilógiában Frodót alakító Elijah Woodról is már mindent megtaláltak az interneten a látogatók, ugyanis egyre kevesebben kíváncsiak rá.

Június

Szárnyalók

Zuhanók

foci vb érettségi
diákmunka star wars
kistehén majális
Horvátország gyereknap
közalkalmazotti bértábla irodalom tételek
camping bodzaszörp
David Beckham pünkösd
Francesco Totti puska
Vitor Baia idézetek
Tisza-tó Natalie Portman

A főszerep egyértelműen a focié, a világbajnokságon részt vevő országok, és a válogatott focista kedvencek uralják a keresőszólista élmezőnyét - a három legkeresettebb focista neve arra utal, a nők is legalább annyit kerestek, mint a férfiak. Persze vb ide vagy oda, mégiscsak nyár van, ezért a nyaralással, utazással kapcsolatos kifejezések is egyre jobban elárasztják a Vizslát.

A legkeresettebb nyaralóhelynek Horvátország bizonyult, és a szállásformák közül a camping volt a legnépszerűbb. Ne feledkezzünk meg kistehénről sem, aki ül a fa tetején, és akire május óta folyamatosan egyre többen kíváncsiak. 

Forrás: ORIGO

Sztárfocisták májusban

Az érettségik már lezajlottak, így puskákra sincs szükség - legalábbis a következő vizsgaidőszakig, és a legújabb Star Wars epizódot is mindenki megnézte már. De a bodzaszörp mitől lett hirtelen ilyen népszerűtlen? Pedig a nagy melegben kitűnő frissítő ital készíthető belőle.