Westel: GPRS kártyás ügyfeleknek is

A Westel február 1-től feltöltőkártyás ügyfelei számára is bevezeti  GPRS adatátviteli szolgáltatását.


A havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfeleken kívül február 1-től a Westel Domino nevű feltöltőkártyás előfizetői számára is elérhetővé teszi a GPRS csomagkapcsolt adatátviteli szolgáltatást. A technológia révén megfelelő mobil készülékekről az előre fizető ügyfelek is böngészhetik a WAP-ot, avagy internetezhetnek a hagyományos vonalkapcsolt adatátvitelnél kedvezőbb feltételekkel.

A kártyás ügyfelek kezdetben két GPRS csomag közül választhatnak majd, ezek egyike csak WAP-elérést biztosít, míg a drágábbik csomaggal internetezni is lehet nappali, esti, és éjszakai időszakonként változó forgalmi díjért cserébe. A havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek internet- és WAP-elérésre használható GPRS díjcsomagjának havidíját felére csökkentette a Westel, s januártól 5-ről 10 megabájtra emelte az ebben foglalt ingyenes adatmennyiséget is.

Feltöltőkártyás ügyfeleknek a másik két hazai mobilcég közül a Pannon GSM átalánydíjas, ám időbeli és adatforgalombeli korláttal rendelkező GPRS-internetszolgáltatást, valamint átalánydíjas WAP-csomagot tett elérhetővé, míg a Vodafone a GPRS-képes telefonnal rendelkező kártyás ügyfeleknek kínál átalánydíjas WAP-ot.

KAPCSOLÓDÓ CIKK