A Westel után a Pannon GSM is beindította  az internetezést lehetővé tevő vezeték nélküli hálózatát (WLAN) a Ferihegyi repülőtér 2B terminálján.

A repülőtéren megforduló üzletemberek igényeinek kiszolgálása érdekében a Budapest Airport Rt.-vel közösen a Pannon GSM is beindította WLAN (Wireless Local Area Network) szolgáltatását a Ferihegyi repülőtér 2B termináljának indulási szintjén.  A nagysebességű vezeték nélküli hálózaton keresztül a megfelelő, 802.11b adatátviteli szabványt támogató eszközzel (például egy WLAN-kártyával felszerelt noteszgéppel) rendelkező felhasználók internetes oldalakat böngészhetnek, illetve elektronikus levelezésüket végezhetik.

A WLAN-szolgáltatást a vállalat az ősz folyamán saját háza táján, a budaörsi Terrapark területén tesztelte, s a bevezetést követő 3 hónapig ingyenesen bárki kipróbálhatja mind a reptéren, mind pedig a Terrapark egyes részein. A Ferihegy 2B terminál indulási szintjén a Westel 2002 november vége óta üzemelteti saját kísérleti WLAN-ját, amely március 1-ig szintén ingyenesen használható.