Vezetékes SMS a Pannon GSM hálózatába is

A Matáv ügyfelei február 1-jétől a Westel mellett a Pannon GSM hálózatába is küldhetnek rövid szöveges üzeneteket megfelelő vezetékes készülékről.

A Matáv 2002. szeptember 1-jén vezette be vezetékes SMS-szolgáltatását, amely lehetővé teszi rövid szöveges üzenetek (SMS) küldését és fogadását vezetékes telefonon is. Míg eddig az ügyfelek a Matáv hálózaton belül, illetve westeles előfizetőkkel SMS-ezhettek, február1-jétől immár a Pannon GSM hálózatát használó mobiltelefonokra is továbbíthatnak üzeneteket s fogadhatják az azokról küldött SMS-eket. Az üzenetek fogadása nem csak arra alkalmas vezetékes telefonkészülékkel lehetséges, azt bármilyen telefonról meg lehet hallgatni hangüzenetként.

A Pannon GSM hálózatába küldött vezetékes SMS díja megegyezik a Westel mobilokra eljuttatott szöveges üzenetek díjával: bruttó 24 forint üzenetenként. A Matáv hálózatán belül küldött SMS díja bruttó 11 forint. A Matáv Csevegő, Sokatmondó és Ritmus díjcsomagokkal díjmentesen küldhető 20, illetve 30 vezetékes SMS.

(Az [origo]-t kiadó Axelero Internet Rt. a Matáv-csoport tagja.)

KAPCSOLÓDÓ CIKK