Mobil telefonhálózatot kínál a Pannon GSM

MobilTrend néven indult mobil telefonhálózati szolgátlatásával a kis- és középvállalatokat célozza meg a Pannon GSM.

A tavaly márciusban bevezetett, Pannon Vállalati Mobilhálózat névre hallgató, nagyvállalatok igényeihez igazított kommunikációs megoldására alapozva 10-70 fős kis- és középvállalatokat célzó szolgáltatást indított a Pannon GSM.

A MobilTrend nevet viselő szolgáltatáscsomag egy mobil vállalati telefonhálózati szolgáltatás, amely a társaság közlése szerint szükségtelenné teszi a beszédkommunikációra használt vezetékes vonalak használatát is, és 20 százalékos költségmegtakarítást tesz lehetővé. A MobiTrenddel személyre szabottan beállítható és elválasztható egymástól a vállalati és magáncélú hívások számlázása: az előbbiek egyetlen, összesített számlán jelennek meg, míg az ugyanazon készülékről és SIM-kártyáról indított privát beszélgetéseket a Pannon GSM közvetlenül a dolgozóknak számlázza ki.

A szolgáltatás által kiszolgált zárt mobiltelefon-csoporthoz egyetlen mozdulattal hozzárendelhető tetszőleges számú új telefonszám, így az alkalmazottak belépésük pillanatában - akár meglévő Pannon GSM hívószámukat megtartva -csatlakozhatnak a vállalat mobiltelefonos rendszeréhez.

KAPCSOLÓDÓ CIKK