Kenyértartó a Hewlett-Packard-tól

Nyomtat, szkennel és akár számítógép nélkül is másolatot készít a HP új, "minden az egyben" kompakt készüléke. A fotók nyomtatására is alkalmas PSC 1210-et vettük górcső alá.

A készülék külleme már első ránézésre is igen eltér attól, amit egy nyomtatótól, szkennertől általánosságban elvárunk. Kicsomagolás után leginkább egy kenyértartóra, vagy toastsütőre hasonló eszköz kerül elő a dobozból. Ez különösen addig igaz, amíg nem hajtjuk ki a PSC 1210 első oldalán található papíradagoló tálcát. A kompakt készülék egyébiránt kellemes, a lekerekített formák miatt kissé "retro" külsővel rendelkezik. Komoly előnye kis mérete, valamint a hátoldalán kialakított bemélyedés, melyben az USB- és a tápcsatlakozó is helyet kap, így könnyen elhelyezhető, akár közvetlenül fal mellé is. A dobozzal együtt érkeznek ellenben a szükséges tintapatronok (fekete, színes). A nyomtató installálása könnyen elvégezhető a dobozban található CD segítségével, a szükséges programok emellett letölthetők a HP terméktámogatási honlapjáról is. Az új hardver hozzáadása után kerül a számítógépre a készülék kezelését támogató HP Director, valamint a képeink, dokumentumaink használatát segítő HP Photo Imaging nevű szoftver.

Forrás: ORIGO

A PSC 1210 bal oldalán helyezkedik el a vezérlőpanel, az itt található színes gombokkal állítható be többek közt a példányszám, a dokumentum mérete és a használni kívánt papír típusa is. Utóbbi menüpontban a "sima papír", vagy a "fotópapír" opciók közül választhatunk. Az elülső oldalon található papíradagoló tálca 100 lap befogadására képes, használatát azonban kissé kényelmetlenné teszi, hogy elkészült dokumentumaink ugyanide érkeznek vissza.

Előző
  • 1
  • 2
Következő