Május 1-től a Westel kis- és közepes vállalkozások számára saját domainhasználatot is biztosító elektronikus levelezési szolgáltatást indít, amely lehetővé teszik az  üzenetek elérését interneten és mobiltelefonon keresztül egyaránt.

A havidíj ellenében igyénybe vehető szolgáltatás biztosítja, hogy a szerződő vállalatok munkatársai az interneten, WAP-on vagy SMS-ben  is hozzáférjenek elektronikus levelezésükhöz, emellett szervező- és csoportmunka funkciókkal is rendelkezik. A kis- és közepes vállalkozásoknak szánt mobil e-mail használatához a cégek saját domaint is használhatnak (pl. felhasznalo@vallalat.hu), paraméterei pedig az ügyfél igényeinek megfelelően méretezhető külön díj ellenében (korlátlan számú e-mail cím, nagyobb tárhely).

Emellett a szolgáltatás lehetővé teszi levelezőlisták létrehozását, mely révén egyetlen e-mail elküldésével számos munkatársnak információkat lehet továbbítani SMS-ben. A levelező- és naptári rendszer beállításait, illetve jogosultságokat az ügyfél egy internetes felületen maga kezelheti, hasonlóan a vállalatok saját üzemeltetésű levelezőrendszeréhez. Az adminisztrációs felület mellett a Westel külön ügyfélszolgálati felületet is biztosít, ahol a felhasználói beállítások és a postafiókok forgalmának áttekintésére is lehetőség nyílik.