Számítógépünk tisztítása szoftveresen

Sokszor okoz gondot számítógépünk fájlrendszerének letisztítása, a már felesleges alkalmazások eltüntetése. Ezt könnyíti meg egy ingyenesen kipróbálható egyszerű szoftver.

Az Advanced Uninstaller Pro 2003 névre hallgató program általánosan használható rendszertisztító alkalmazás, mely tíz beépített modullal, lehetőséggel rendelkezik. A szoftver fő célja a számítógépre telepített programok visszavonása, a szabálytalanul letörölt programok maradványait is beleértve, ez utóbbi sok esetben különösen hasznos. Ezen funkciói mellett alkalmas a Start Menü kitisztítására, valamint az internetezés közben a gépünkre került adatok, ideiglenes fájlok letörlésére. A program automatikusan megtalálja és törli a használaton kívül levő shortcutokat, ki- és bekapcsolja a gép indulásánál automatikusan startoló szoftvereket, ezeken túl képes az Internet Explorerbe települt extra menűkészletek és plug-inek elüntetésére.

A roman Innovative Solutions nevű cég által fejlesztett Advanced Uninstaller Pro 2003 ingyenesen kipróbálható verziója letölthető többek közt a Szoftverbázis szerveréről is.