Új fotópályázat augusztus végéig

Augusztus 4-től a DigiFoto rovat újabb témakörben hirdet pályázatot: a hónap végéig ezúttal éjszakai felvételeket várunk a nevezőktől.

Augusztus 4-31. közötti tartó fotópályázatunkra olyan képeket várunk a versenyzőktől, amelyek éjszaka készültek. Ezen kívül semmilyen más megkötést nem szabunk a versenyzőknek, a felvételeken éjjeli városfények, épületek ugyanúgy szerepelhetnek, mint emberek, állatok növények vagy bármi más. A lényeg: a felvétel ötletes, érdekes legyen.

A versenyen csak digitális fényképezőgéppel készített képek vehetnek részt, szkennelt fotók nem. A fotókat JPEG formátumban kell beküldeni, és a fájloknak tartalmazniuk kell az ún. EXIF (Exchangeable Image File Format) információkat is (a manapság kapható kamerák zöme automatikusan elhelyezi ezeket a képfájlokban). A versenyen részt vevő fotók felbontása minimum 640x480 pixel kell legyen, s a pályázatra egy versenyző legfeljebb két fotót küldhet. A képeket augusztus 31-én éjfélig lehet eljuttatni e-mailen az [origo] szerkesztőségébe. Kérjük a fotókat tartalmazó e-mailbe írják bele nevüket és a kép címét is!

A beérkező képeket hivatásos fotósokból álló zsűri bírálja majd el, a legjobb felvételek készítőit pedig DVD-filmekkel és azonnali internet-hozzáférés-csomagokkal díjazzuk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK