Játékszoftver is található a Benq új, 3 millió képpont felbontású digitális fényképezőgépében. A készülék négyszeres digitális zoommal rendelkezik.

A Benq új digitális kamerája a már megszokott ezüst színben, formatervezett külsővel jelent meg a piacon. A 2048x1536 felbontású képek készítésére alkalmas kamera 16 megabájt beépített memóriával rendelkezik, mely SD/MMC memóriakártyákkal tetszés szerint tovább bővíthető. Csakúgy, mint a legtöbb digitális fényképezőgép, a DC3410 is használható webkameraként illetve rövid film rögzítésére, mindemellett diktafonként is alkalmazható.

1,5 collos színes TFT kijelzőjén a kész képek azonnal megtekinthetők, de emellett a kijelző új funkciót is ellát, ugyanis a digitális kameráktól szokatlan módon a kamerában beépített játék is található. A Benq négyszeres digitális zoomos újdonsága ceruzaelemek helyett Lithium-ion akkumulátorral működik, mely USB portról és adapterről egyaránt közvetlenül tölthető. A csomagban található Q-link software segítségével a memória tartalma könnyedén lementhető.