Elmaradt hívásokról értesít a Westel

Október 1-jétől a Westel ügyfeleit SMS-ben tájékoztatja a rendszer minden - például a telefon kikapcsolt állapota alatt - elmulasztott hívásról.

A jövő hónap elején induló, Hívásértesítő nevű szolgáltatás keretében a Westel ügyfelei minden egyes, feléjük irányuló híváskísérletről SMS-üzeneten keresztül értesülhetnek. A szolgáltatás rövid szöveges üzenetben az ügyfelek mobiltelefonjaira továbbítja  majd azon telefonszámok listáját, melyekről az adott előfizetőt tárcsázták, s kijelzi a hívások számát is.

A Hívásértesítő kijelzi azokat a számokat is, melyekről akkor tárcsázták az adott ügyfelek, mikor annak mobiltelefonja kikapcsolt állapotban vagy hálózati lefedettség nélküli területen volt, vagy nem hagyott üzenetet az ügyfél hangpostáján. Ugyanakkor a hívószámkijelzés nélkül indított hívásoknál továbbra sem lesz elérhető a hívó fél telefonszáma. A szolgáltatást a Westel havidíjas előfizetői ingyenesen, a feltöltőkártyás ügyfelek pedig havi bruttó 250 forintért vehetik majd igénybe. A cég közleménye szerint a havidíjas ügyfeleknek október első napján automatikusan aktiválják majd a Hívásértesítőt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK