Kipróbálhatjuk az utazást a Föld mélyébe

Napvilágot látott a Verne Gyula regényén alapuló kalandjáték, a Journey to the Center of the Earth demoja, melyben egy csinos és tehetséges fotográfus bőrébe bújva próbálhatjuk megfejteni a világ és a játék titkait.

Sajnos igen ritkán találkozunk olyan játékokkal, amely  világirodalmi klasszikust dolgozna fel a számítógépünk monitorára. Remélhetőleg a Gyűrűk ura játékok változtatnak ezen, miként jó példa lehet a Verne Utazás a Föld középpontja felé című művéből készülő kalandjáték is.
A regénnyel azonos című játék némileg eltér az eredeti történettől - ezúttal egy igencsak csinos felfedező leányka, Araine kalandjait élhetjük át, aki egy expedíció tagjaként száll alá a mélységbe, és tud meg olyan titkokat, melyek eddig mindenki előtt rejtve voltak. Hogy ezt pontosan miként teszi, azt a hónap közepén, a játék megjelenésekor tudhatjuk be, de addig is bekukkanthatunk a kulisszák mögé a napokban megjelent demo letöltésével. A demot megtalálhatják az érdeklődők a SzoftverBázis legfrissebb ajánlatai között.

KAPCSOLÓDÓ CIKK