Szoftversarok: ingyen vírus- és spyware-védelem

2005.06.22. 10:17

AntiVir Personal Edition v6.21 Free
50 ezer vírus semlegesítésére alkalmas gyors víruskereső, mely online frissítési lehetőséggel és hatékony védelmi rendszerrel rendelkezik. Állandó jelleggel őrködik rendszerünk felett és megakadályozza a féreg- és trójai vírusok behatolását. Tömörített állományok kezelésére is alkalmas. Rendkívül hasznos, hogy a programban találhatunk még vírusinformációs adatbázist. Az AntiVir Personal Edition személyes használatra ingyenes.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/avwinsfx.html

BitDefender v7.0 Free Edition
A program alkalmas normál, a tömörített adatok, illetve a be- és kimenő levelek ellenőrzésére. Működése során a fertőzött állományokat elkülöníti, törli vagy átnevezi. A BitDefender érdekessége, hogy beépül az Intézőbe, illetve a Windows menürendszerébe, így egy fájl vagy könyvtár vírusellenőrzését egy kattintással elérhetjük. Adatbázisa on-line frissíthető. A román fejlesztésű, ingyenes víruskeresőben kétféle analizálási módszer közül választhatunk: normál és heurisztikus.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/kit_freeedition.html

Avast! Virus Cleaner v1.0.137
Ingyenes víruskereső, mely tucatnyi trójai- és féregvírus megkeresésére és semlegesítésére használható. Egyszerű kezelés és gyors használat jellemzi a programot.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/aswclnr.html

McAfee AVERT Stinger v1.2
W32/Yaha, W32/Bugbear, W32/Elkern, és W32/Klez vírusokat, illetve ezek mutánsait keresi meg a program. A ingyenesen használható Stinger adatbázisa online frissíthető, kezelése egyszerű.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/stinger.html

KAPCSOLÓDÓ CIKK