Szoftversarok: ingyen vírus- és spyware-védelem

2005.06.22. 10:17

Norton AntiVirus 2004 v10.0
Megbízható vírusvédelmi szoftver, mely állandó védelmet nyújt a vírusok és egyéb kártevők ellen. Telepítését követően figyeli rendszerünket, valamint a beérkező és az elküldött leveleket is ellenőrzi. A program új változata spyware-ek ellen is használható.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/nav10esd.html

F-Prot Antivirus v3.14
A hatékony védelmi program egyaránt alkalmas trójai, boot-, fájl-, Java/Script/BAT, valamint Word/Excel makróvírusok megkeresésére és azok eltávolítására. Az F-Prot 50 ezer vírust képes felismerni és semlegesíteni, adatbázisa online frissíthető. A csomagban a windowsos mellett DOS-változat is található.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/fp-win_trial.html

McAfee VirusScan Home Edition v7.02
A vírusvédelmi csomag nem csak a számítógépünket, hanem a leveleinket is óvja a kártevők ellen. A McAfee VirusScan Home Edition integrálódik a Intézőbe és a Microsoft Office csomagba. Részét képezi egy tűzfal, mely a hálózatról és az internetről történő behatolások ellen védi a felhasználó gépét.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/vshenu702d30.html

Panda Antivirus Titanium 2.04.04
A Panda Software Antivirus Titanium csomagja széleskörű szolgáltatással rendelkezik. A program egyaránt alkalmas boot-, fájl-, makró- és e-mailvírusok felismerésére és elpusztítására. Telepítése után beépül a MS-Exchange vagy Outlook levelezőprogramokba, ezzel megvéd a levelekhez csatolt makróvírusok ellen. A program állandóan ellenőrzi a gépet, a háttértárolókon található adatokat, tömörített (zip, arj) állományokat. Adatbázisa online frissíthető.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/titanin.html

VirusBuster Personal 4.03.013 (magyar)
A magyar nyelvű, összes Windows rendszerhez használható, elsősorban egyéni felhasználóknak készített program egyaránt védelmet biztosít fájl- és makróvírusok ellen. A beépített processzor-, környezet- és makróemulátor segítségével képes az ismeretlen vírusok felderítésére, illetve dokumentumállományok esetén azok irtására. A víruskeresést beállíthatjuk többféle szempont szerint, adatbázisát pedig interneten át frissíthetjük.
/szoftverbazis/virusvedelem/data/hwinpers.html

KAPCSOLÓDÓ CIKK