FIFA 2004 képek és demo

Megjelent az Electronic Arts FIFA sorozatának a legfrissebb - 2004-es - játszható demója. Ennek kapcsán készítettünk egy kis képes összeállítást a készülő játékról.

Letölthető a SzoftverBázisból az Electronic Arts sportjátékának 2004-es változata, melyben két csapat áll a játékosok rendelkezésére, a Juventus és az AC Milan. Természetesen majd a kész játék a teljes FIFA csapat palettát felvonultatja, az Electronic Arts azonban most mindössze ezt a két csapatot választotta ki a játék bemutató verziójához. 
A minden rekordot elsöprő, legendás sportjáték-sorozat évek óta a legigényesebb program a futball bajnokság témakörben.
A hihetetlen vizuális realitás mellett, az egyszerű kezelhetőség is folyamatosan szem előtt tartott követelmény az Electronic Arts fejlesztői körében. A program rajongói most beletekinthetnek - ezen demo segítségével - egy kicsit a várva várt játék lehetőségeibe.
A demo sajnos mindössze négy perc játékot biztosít, amely nem túl sok egy focirajongónak, de arra tényleg elegendő, hogy felkeltse a játékosok érdeklődését a programmal kapcsolatban.
Ami igazán meglepő, hogy a most kiadott demoverzió mérete mindössze 35 megabyte.
A FIFA 2004 nem csak PC verzióban jelenik meg, az XBOX és a Playstation tulajdonosok szintén nevezhetnek a virtuális futballbajnokságon.

KAPCSOLÓDÓ CIKK