Pannon: GPRS-roaming kártyás ügyfeleknek

A Pannon GSM keddtől feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé teszi a GPRS adatátvitel használatát a cég egyes külföldi partnerhálózatain. Az ügyfelek így az országon kívül is internetezhetnek, WAP-ozhatnak, illetve MMS-ezhetnek.

A Pannon GSM havidíjas ügyfelei számára július eleje óta teszi lehetővé, hogy a vállalat egyes külföldi partnercégeinek hálózatán GPRS csomagkapcsolt adatátvitelen keresztül küldjenek vagy fogadjanak adatokat. A GPRS roaming jelenleg kilenc országban érhető el, s október 28-tól a Praktikum és Bee feltöltőkártyás előfizetéssel rendelkező ügyfelek is igénybe vehetik.

Ahhoz, hogy a kártyás ügyfelek Magyarországon kívül is használhassák a GPRS adatátvitelt, aktivált roaming (barangolás) szolgáltatással kell rendelkeznie, illetve egyenlegüknek meg kell haladnia az 1000 forintot. A mobilcég az év végéig 150 forintért biztosítja ügyfelei számára a képet és hangot is tartalmazó multimédiás üzenetek (MMS) elküldését bármely hazai operátor hálózatában lévő telefonszámra.

KAPCSOLÓDÓ CIKK