Újdonságok a SzoftverBázisban

A héten is sok olyan program került a SzoftverBázis kínálatába, amely fontos lehet a számítógép-tulajdonosoknak. Ezekből szeretnénk egy párat kiemelni és reflektorfénybe állítani.

Különböző szempontok szerint válogattunk, de igyekeztünk mindenki igényének megfelelő szoftverekkel gazdagítani a kínálatot.
Számtalanszor a bőség zavara miatt nem találjuk meg a legjobb - a céljainknak megfelelő - programot. Megpróbálunk most a legfrissebb kínálatból olyanokat ajánlani, amelyek nekünk is beváltak, vagy a visszajelzések igazolták, hogy érdemes kipróbálni ezeket másoknak is.

Kezdjük egy hasznos felhasználói programmal.

Star Downloader v1.42 (magyar)
Ingyenes magyar letöltésvezérlő, melynek legnagyobb előnye az egyszerű kezelés, a kis méret, a programozhatóság, a letöltési kategóriák használata és a magyar nyelvű menük.
A program egyéb lehetőségei: letöltések ütemezése, automatikus vonalbontás, statisztika.
/szoftverbazis/internet/segedprg/stardown.html

iTunes v4.1
Az Apple által fejlesztett ingyenes iTunes egy sokoldalú zenei szoftver, amit elsősorban audio állományok (CD, mp3, acc stb.) lejátszására használható.
A program számtalan extra szolgáltatással rendelkezik, ilyen a ripper funkció, konvertáló modul, internetrádió, cd-írás,
mp3 megosztása, illetve letöltése az Apple weboldaláról.
A programban találhatunk még id-szerkesztőt, grafikus effektust és equalizert.
Támogatja az mp3-lejátszokat, köztük az iPod adatátvitelt is. A világon már sok millióan letöltötték.
/szoftverbazis/multimedia/audio/itunessetup.html

Media Center v9.1
Sajnos csak 30 napos shareware verzióban tölthető le ez az általánosan használható jukebox, amely számtalan adatformátum kezelésére alkalmas.
Tartalmaz egy kategorizáló részt, támogatja a tv, a digitáliskamera, a lapolvasó, és a cd-író egységeket.
Használhatjuk zenék hallgatására, CD-k grabbelésre, filmek és DVD-k megnézésére valamint internetes rádió- és tv állomások vételére, rögzítésére, valamint bizonyos adások sugárzására is.
A program lehetőségeit pluginok segítségével tovább bővíthetjük, felületét pedig skinekkel szabhatjuk át.
Támogatja a távirányítók használatát is.
/szoftverbazis/multimedia/audio/mediacenter9_1.html

PDF Editor v1.9
Sokaknak okoz gondot a PDF-szerkesztés, erre kínál megoldást a PDF editor.
A PDF-szerkesztővel kicserélhetjük, kijavíthatjuk vagy kitörölhetjük a PDF-állományokban található szövegeket, illetve újabbakat készíthetünk. A program még alkalmas képekkel, táblázatokkal, valamint grafikai objektumokkal (egyenes, kör stb.) végzett műveletekre is.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/texteditor/pdfedit!.html

Előző
  • 1
  • 2
Következő