Kéthavonta megjelenő folytatásos kalandjáték a Private Moontól

A magyar Private Moon Studios az elkövetkezendő két évben minden második hónapban egy újabb kalandjáték-folytatással lepi meg játékosokat. Az "Agon" különlegessége nem csak az, hogy sorozattal most először jelenik meg játékfejlesztő a világpiacon, de az is, hogy a világhálón, a játék saját honlapján a történet tovább folytatódik és folyamatosan figyelemmel követhető.

A Private Moon kevéssé ismert még a játékpiacon, de a fejlesztőcsapat két atyja a producerként és zenészként régóta ismert Pierrot, illetve a grafikus Falvay László neve lehet, hogy többet mond a játékosoknak. Most érdekes vállalkozásba kezdtek egy újszerű kalandjáték az Agon megjelentetésével.
Az Agon egy klasszikus 3D kalandjáték, logikai játékokkal ötvözve. A történetét tekintve szintén klasszikus hagyományokat folytatva, éppen 100 évvel ezelőtt játszódik, s egy brit professzor, Samuel Hunt kalandos útját követhetjük figyelemmel és lehetünk részesei izgalmas történeteinek.
A játék angol nyelvű, de német, francia és magyar felirat is segíthet az eligazodásban. A program fejlesztői azt ígérik, a kalandjáték kedvelők végre olyan programhoz juthatnak, amelyben a megszokottnál színesebb, sok helyszínes - folytatásos - világban keresgélhetik a rejtélyek megoldását.
A kéthavonta megjelenő epizódokat a játék weboldaláról tölthetik le az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ CIKK