SzoftverBázis-újdonságok

Mátrix-lázban ég a szerkesztőség, de azért persze maradt idő ezen a héten másra is. Az e heti ajánlatba több érdekes játékot és néhány hasznos felhasználói programot zsúfoltunk.

The Matrix Revolutions 3D Screensaver v3.2
Felkerült egy háromdimenziós Mátrix-képernyőkímélő a filmrajongók legnagyobb örömére. Ezenkívül érdemes egy kicsit a háttérképek között is keresgélniük azoknak, akik Mátrix-plakátokat szeretnének a képernyőjükre varázsolni. 
/szoftverbazis/desktop/kepernyokimelok/film/matrix3dsetup2.html
/szoftverbazis/desktop/hatterkepek/film/index.html

Need for Speed Underground
A Need for Speed játéksorozat Underground részét tölthetik le erről az oldalról a versenyrajongók. A kiváló grafikával és zenével rendelkező háromdimenziós autóverseny demováltozatában két autó és két pálya található.
/szoftverbazis/jatekok/szimulator/nfsu_demo_eagames_australia.html

Nascar Thunder 2004
Az ismert amerikai autóversenyben, a Nascarban vehetünk részt a játékban. A játéksorozat 2004-es kiadásában új kocsikkal, versenyzőkkel találkozhatunk. A demováltozatban két pálya található.
/szoftverbazis/jatekok/szimulator/thunder2004_demo.html

The Hobbit
Egyszerű grafika és játékmenet jellemzi a háromdimenziós játékot, ahol számtalan ellenféllel vehetjük fel a küzdelmet, melyhez különféle fegyverek állnak a rendelkezésünkre. A játékban nem csak akció-, hanem ügyességi elemeket is találunk.
/szoftverbazis/jatekok/akcio/thehobbitdemo.html

Előző
  • 1
  • 2
Következő