Ingyenes amerikaifoci-játék az EA-tól

Az Electronic Arts egy ingyenes online amerikaifoci-játékot jelentetett meg, All-Star Football címmel. Az egyszerű online játék igazán nem jeleskedik a játszhatóság témakörben, inkább csak reklámcélokat szolgál.

A hagyományos foci helyett online amerikaifocizásra várja a játékosokat a most nyílt weboldal. Nyílván nem a FIFA 2004-nek akart konkurenciát állítani az Electronic Arts azzal az ingyenes online amerikai fociprogrammal, amely nemrég látott napvilágot a kiadó ingyenes játékokat ajánló oldalán.
Az egyszerűen csak All-Star Footballnak elkeresztelt játékban összemérhetjük tudásunkat egyetlen mérkőzésen  vetélytársainkkal, de akár egy teljes szezonba versenyeibe is belebonyolódhatunk. A bajnokság mód kilenc alapszakasz-mérkőzésből, majd az ezt követő rájátszásból áll. Mintegy tíz csapat áll rendelkezésünkre, melyek mindegyike más és más elonyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Ha kellő ügyességgel vesszük az akadályokat, akkor a bajnokság módban játékosaink képességei még fejlődhetnek is. A játék egyébként belépő egy online nyereményjátékba is, amihez zsetonokat nyerhetünk a csonttörő elfoglaltság közepette.