A Benq bemutatta legújabb digitális fényképezőgépét, a C50-est. A kamera 5 megapixeles szenzorral és háromszoros optikai zoommal rendelkezik, vezérlése kifejezetten fejlett, sőt még a megjelenése is kifejezetten kellemes.

A fényképeket a 1/1,8 collos CCD szenzor rögzíti, melynek felbontása öt millió képpont, így a JPEG (Exif 2.2) formátumú képek maximális mérete 2560x1920 pixel. A képeket SecureDigital memóriakártyára menti a kamera. A háromszoros átfogású (7,2-21,6 mm) objektív induló fényereje F2,8. A legrövidebb záridő 1/1500, a leghosszabb 8 másodperc. A modellben az összes elterjedt fényképezési üzemmód megtalálható: automata, manuális, rekesz-prioritás, záridő-prioritás, valamint három tematikus program is (portré, sport, éjszakai). A fénymérés kétféleképp használható spot és átlagoló módban, és expozíció korrekció is beállítható. A CCD érzékenysége ISO 100 / 200 / 400 értékekre állítható. Sajnos kézi élességállítás nem lehetséges, de az autófókusz mellett két fix élességállítás is használható (végtelen és makró).

Az optikai kereső, mellett a 1,5 collos TFT LCD kijelző is használható a képkivágás beállítására. A képek USB-kábellel lehet számítógépre másolni, az energiaellátást tölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja.