Új játék az [origo]-n

Az [origo] kínálata november közepén a Honfoglaló című online játékkal bővült. A stratégiával ötvözött kvízjátékban Magyarország megyéit kell elfoglalni úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolunk.

A kvízjátékok kedvelőinek örömhír, hogy a Honfoglaló immár egy kattintással elérhető az [origo] főoldaláról. Aki nem ismerte volna eddig a www.honfoglalo.hu címen található játékot, most bátran belevetheti magát az élvezetes küzdelembe.

A Honfoglalót egyszerre hárman játszhatják, és az győz, aki a legtöbb pontot szerzi meg a "háború" végére. Mindhárom játékos a saját, választott  megyéjéből kiindulva egyre nagyobb területeket foglal el - feltéve, hogy jól válaszol a feleletválasztós kérdésekre. Amikor pedig az összes terület elfogyott, következik a harc, amit fegyver, vagy éppen dobókocka helyett szintén kérdésekkel és válaszokkal vívnak.

A megszerzett pontok később virtuális forintokra cserélhetők, illetve egy online árverésen valódi forintokká varázsolhatók.

A Honfoglalóban egyszerre sok csata zajlik, és szinte soha sem kell várnunk egy percnél tovább ellenfeleinkre - ha már kiválasztottuk, hogy a három nehézségi szint közül melyikben akarunk ringbe szállni. A játékban nagyon fontos a tárgyi tudás, de a szerencse és a jól választott stratégia is győzelmünket segíti.

Próbálja ki ön is! Honfoglalók, kalandra fel!