Vizsla: mit keresnek a többiek?

Naponta több százezer keresés fut le a Vizslában. A találatok fölött a jobb oldalon a linkre kattintva mostantól bárki megnézheti, hogy mi volt a 10 legutolsó abban a pillanatban, amikor kattintott.

Péntek délelőtt, mindjárt dél. Most éppen: makettek, Bajnóczkyné, trafó, húspiac, szerelem, privátangels, +"idősek +otthona" "Hajdú-Bihar" módszertani, mercedes city buszok, lazulási tényező és Avemar. Ez volt a 10 legfrissebb keresőszó abban a pillanatban, amikor éppen ezt írtam, vagyis ezeket a szavakat írták akkor éppen be mások a Vizslába.

És most? Minden kattintásra más a lista. Ha ügyes vagy, elkaphatod saját keresésedet is: nyiss két böngészőt, egyikbe írj be egy jól azonosítható keresőszót, ami csak neked juthatott eszedbe, amiről magadra ismersz, küldd el, a másikban pedig minél gyorsabban kattints a linkre. Ha szerencséd van, elcsíped a saját keresésedet. Most éppen: alain delon, Paál László, virtual dub, baradla, Eurocenter, akt, otp, Somorai lászló 45. hét,  Halreceptek, diákmeló. Most meg: dunaház, szex, speederxp 1.6, Michael Schumacher, Rar jelszó, fémmegmunkálás, targoncavezetői, "php" fedex búza AND minősége AND agrotechnika. Vigyázz, nem lehet megunni!

KAPCSOLÓDÓ CIKK