Megjelent a Terminator 3 demoja, azonban a kiadó munkatársai néhány órával később úgy találták, hogy még túl sok benne a hiba, ezért inkább visszavonták. A 170 megás bemutató változat ennek ellenére sok helyen elérhető most is.

A magyar fejlesztők által fémjelzett Terminator 3-ból közzétett demoverzió olyan hibákat tartalmaz, amelyek gyakorlatilag alkalmatlanná teszik a megjelenésre. Az elhamarkodott demopublikálást az Atari ausztráliai szekciója követte el, s bár órák alatt igyekeztek visszavonni a neten kiadott változatot, jelenleg is elérhető számos letöltő oldalon.
A SzoftverBázisban nem érdemes keresni az említett "programot", ugyanis csak akkor szeretnénk elhelyezni, ha arra alkalmas változat készül. Addig kárpótlásként egy képgalériányi képet gyűjtöttünk össsze a kíváncsi játékosok részére.
A hagyományos FPS stílustól egy kicsit eltérő "War of the Machines" a Clever's grafikus motorját használja, amelynek egy korábbi verziója a Screamer 4x4 című autós játékbanban debütált.
Az Atari a játék kiadását továbbra is 2003 decemberére tervezi, bár a jelek szerint adódhatnak még gondok a karácsonyi boltba jutással.