Legjobb internetszolgáltató cím az Axelerónak

A Budapest Business Journal olvasói által leadott szavazatok alapján az idei év legjobb internetszolgáltatója az Axelero lett. A hetilap olvasói tíz kategóriában választották meg az év vállalatát.

Első alkalommal került sor a Budapest Business Journal üzleti díjainak kiosztására péntek este. A díjakat az angol nyelvű üzleti hetilap olvasóinak szavazati alapján ítélték oda a győzteseknek, amelyeket a BBJ Awards ceremónián vehették át a legjobb üzleti szolgáltatásokat nyújtó vállalatok - így az Axelero Internet - képviselői. Az olvasók a legjobb internetszolgáltató kategória mellett szavazhattak többek között a legjobb vállalati bankra, brókercégre, valamint 2003 legjobb piacra lépő cégére.

Simó György, az Axelero vezérigazgatója a díj odaítélése kapcsán elmondta, hogy cége az elmúlt évekhez hasonlóan idén is dinamikus növekedésen ment keresztül. Az előfizetők számát tekintve ez a tavaly év végi adatokhoz képest várhatóan közel 40%-os növekedést, így az év végéig közel 215 ezres előfizetői tábort jelent. Az ADSL-hozzáférések száma az év eleji 16 ezerről december végére meg fogja haladni a 60 ezret.

A BBJ Awards díjazott vállalatai:

A legjobb vállalati bank: Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.
A legjobb pénzügyi tanácsadó: PriceWaterhouseCoopers Kft.
A legjobb brókercég: ConCorde Értékpapír Rt.
A legjobb kommunikációs ügynökség: McCann-Erickson Budapest Kft.
A legjobb internetszolgáltató: Axelero Internet Rt.
A legjobb tőzsdei cég: MOL Rt.
A legjobb ötcsillagos szálloda: Kempinski Hotel Corvinus, Budapest
A legjobb légitársaság: British Airways
A legjobb taxitársaság: City Taxi
2003 legjobb piacra lépő vállalata: SkyEurope Légitársaság

(Az [origo] kiadója az Axelero Internet Rt.)