Legújabb screenshotok

Napról napra bővül screenshot szekciónk, ha valamiről mégis lemaradtál volna akkor itt a legfrissebbeket mindig megtalálhatod. Nem kell mást tenned, csak a képre kattintani.

Heti ajánlat:

Forrás: [origo]GTA-Vice City
Minden rasszistának tekinthető, és etnikumokat sértő elem kikerül a GTA: Vice City a továbbiakban eladásra kerülő példányaiból - ígérte meg a Take-Two Interactive, a Rockstar Games "atyacége" az etnikai csoportok tiltakozására reagálva.
A képeket látva tulajdonképpen nem meglepő a játékkal szemben felvetődött kifogás.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Massive Assault
A Wargaming.net egy tucat új scenariót jelentetett meg a Massive Assault című stratégiai játékhoz. E missziók azon játékosok szája íze szerint készültek, akik amiatt panaszkodtak a fórumokon, hogy az eredeti program küldetései túl nehezek. A stratégia már csak ilyen, úgy látszik Amerikában más verziót kell megjelentetni, mint Európában. A képeket azért érdemes megcsodálni.

Forrás: [origo]No Name War
Egyelőre még a fejlesztő AMC Creation sem tudja, hogy mely kiadó jelenteti majd meg No Name War címen készülő játékukat Észak-Amerikában. A játék azon valós idejű stratégiák közé tartozik, melybe a fejlesztők szerepjátékos elemeket is bele szeretnének csempészni. SCI-FI real-time stratégia? Lehet a Dune-nél jobbat alkotni?
A képek biztatók, a kilátások vegyesek.

Forrás: [origo]Dragon Empire
A CodeMasters elindította a Dragon Empire című online multiplayer RPG játékának bétatesztjét, amelyre bárki jelentkezhet a játék weboldalán. Annyira elmerültünk a játék vizuális világában, hogy szinte mást nem is érzékeltünk a játékból.