Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 68 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között. 

Heti ajánlat:

Forrás: [origo]Cold War Conflict
2004 márciusában gépeinken ismét feltűnhet a hidegháború víziója. Ezen rémálom  előidézője természetesen egy játék, méghozzá a GMX Media Cold War Conflicts című programja, mely a méltán sikeres Sudden Strike sorozat játékmenetére épül. A stratégia kedvelők most persze örülhetnek, mert egy újabb program gazdagítja majd gyűjteményüket.

Final Fantasy XI
A BradyGAMES megjelentetett egy útmutatót, mely abban segíti a játékosokat, hogy miként igazodjanak el a Final Fantasy online világában, Vana'dielen. Mint ismert, az elsosorban konzolokon népszerű sorozat ezen epizódja már az MMORPG kategóriát erősíti.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Battlefield Vietnam
Hogy még jobban megteremtse a vietnámi háború hangulatát, az Electronic Arts úgy határozott, hogy eredeti hatvanas évekbeli zenéket hallgathatnak a játékosok a Battlefield Vietnam címen készülő akciójátékukban. A képek látványosak, a téma kicsit sokszor került mostanában terítékre. Meglátjuk hamarosan, legkésőbb 2004 tavaszán.

10 éves a Doom
Születésnapot ünneplünk, méghozzá a Doom megjelenésének tízesztendős évfordulóját. Mit is mondhatnánk mást, mint hogy éljen meg még sok szép szülinapot, és remélhetőleg még sikeresebb folytatást! Remélhetőleg jövőre a Doom 3 nem hoz szégyent a nagy elődre és folytatja a játék tradícióit. A képek mindenképpen ezt sugallják.

Forrás: [origo]Anito: Defend a Land Enraged
A fülöp-szigeteki Anino Entertainment részleteket hozott nyilvánosságra a harcot a középpontba helyező szerepjátékáról, az Anito: Defend a Land Enragedről, mely egy, a tizenhatodik századi Ázsia mintájára készült fantasy világba kalauzol el bennünket.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Railroad Tycoon3
Több fórumon is folyik a vita a gazdasági stratégiák, vagyis közismertebb nevükön a tycoonjátékosok között, hogy mennyire tesz jót a műfajnak az e kategóriában is egyre inkább teret nyerő háromdimenziós megjelenítés. Különösen aktuális a vita most, amikor a nagy várakozásokkal kísért RailRoad Tycoon megjelenése után erősen fanyalognak a játékosok.

Forrás: [origo]8th Wonder of the World
A GMX Mediánál ért révbe a Funatics Software a 8th Wonder of the World című stratégiai játékának kiadó kereső kálváriája. A Cultures sorozat mellékágának tekinthető Northland kiegészítője a következő év első negyedében már aranylemezre is kerülhet. A Settlers mai reinkarnációjában a világ csodáit kell megépítenünk.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Axle Rage
Mind PC-re, mind Sony PlayStation 2-re készíti az Akella az Axle Rage-t, melyben egy motoros banda tagjaként mutathatjuk meg, hogy ki az úr a beton dzsungelben, vagyis most az aszfalton. Az orosz fejlesztőcsapat láthatóan igen jól ismeri ezt a világot. A harmadik személyű motoros akcióprogramra a jövő év végén számítsunk. Addig marad a képnézegetés.

Forrás: [origo]Mythica
Az eddigi online szerepjátékokban a fantasy- vagy éppen sci-fi regényekben megismert hősök bőrébe bújva járhattuk a világot, a Microsoft Mythica-jában viszont akár istenek halhatatlan kiválasztottjaként indulhatunk kalandjainkra. Megint egy siker-gyanús Microsoft játék fejlesztésének első képeit láthatjátok.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Firestarter - az ukrán fejlesztésű akciójáték
Bent ragadni egy játékban - ennek, a virtuális valóság fokozatos közeledésével egyre valóságosabbá váló víziónak a képével találkozhatunk a "Cossacks-os" GSC készülő FPS-ében, a FireStarterben is. A FireStarter sajnos nem hozott áttörést az akciójátékok világában, de a képei gyönyörűek.
 

Forrás: [origo]Flat-out
Az autóversenyek között mindig egyedi kategóriát képviseltek azok a játékok, melyekben nemcsak az a cél, hogy megelőzzük ellenfeleinket, hanem az is, hogy annyira leamortizáljuk gépeiket, hogy még véletlenül se legyen a legkevesebb esélyük se a győzelemre. A Flat-out tehát egy törj és zúzz autósjáték. Kár, hogy csak néhány képet tudtunk belőle felhajtani.

Forrás: [origo]GTA-Vice City
Minden rasszistának tekinthető, és etnikumokat sértő elem kikerül a GTA: Vice City a továbbiakban eladásra kerülő példányaiból - ígérte meg a Take-Two Interactive, a Rockstar Games "atyacége" az etnikai csoportok tiltakozására reagálva.
A képeket látva tulajdonképpen nem meglepő a játékkal szemben felvetődött kifogás.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Massive Assault
A Wargaming.net egy tucat új scenariót jelentetett meg a Massive Assault című stratégiai játékhoz. E missziók azon játékosok szája íze szerint készültek, akik amiatt panaszkodtak a fórumokon, hogy az eredeti program küldetései túl nehezek. A stratégia már csak ilyen, úgy látszik Amerikában más verziót kell megjelentetni, mint Európában. A képeket azért érdemes megcsodálni.

Forrás: [origo]No Name War
Egyelőre még a fejlesztő AMC Creation sem tudja, hogy mely kiadó jelenteti majd meg No Name War címen készülő játékukat Észak-Amerikában. A játék azon valós idejű stratégiák közé tartozik, melybe a fejlesztők szerepjátékos elemeket is bele szeretnének csempészni. SCI-FI real-time stratégia? Lehet a Dune-nél jobbat alkotni?
A képek biztatók, a kilátások vegyesek.

Forrás: [origo]Dragon Empire
A CodeMasters elindította a Dragon Empire című online multiplayer RPG játékának bétatesztjét, amelyre bárki jelentkezhet a játék weboldalán. Annyira elmerültünk a játék vizuális világában, hogy szinte mást nem is érzékeltünk a játékból.