A legfrissebb játékok képei

Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 70 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]Battle Mages
A GMX Media kiadója juttatja el a Buka Entertainment játékát, a Battle Mages-t a brit felhasználókhoz. A játék egy klasszikus fantasy világot vetít elénk, melyen a játékos feladata, hogy a különféle fajok képviselőit háborúba vezesse a világot fenyegető közös ellenséggel szemben. Warcraft rajongók figyelem, újabb reményteljes próbálkozás a nagy előd legyőzésére.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]War of the Rings
Kitört a háború Középföldén!
Negyvenezer dollár üti a markukat annak a versenysorozat győzteseinek, melyet a Vivendi Universal Games szervez, s melynek keretein belül a nemrég megjelent Gyűrűk ura stratégiai játék, a War of the Rings rajongói bizonyíthatják, hogy méltó utódai Rohan lovasainak. A versenysorozatot, melynek döntőjére márciusban kerül sor, az ATI Technologies, a BAWLS Guarana, valamint több Tolkien rajongóoldal is támogatja.

Forrás: [origo]Riftrunner
Még nem teljesen tiszta a kép a következő évet illetően, hogy mely programok fogják uralni az akció-szerepjátékok piacát. Valószínűleg jó eséllyel pályázik az uralkodói trónra a Dungeon Siege folytatása, valamint a Divine Divinity önálló résznek is tekinthető kiegészítője, a Riftrunner


Forrás: [origo]Ground Control 2
A Vivendi Universal és a Massive Entertainment jóvoltából megismerkedhetünk egy újabb frakcióval, melyet a Ground Control második részében választhatunk. A szóbanforgó idegenek a viron nomádok, melyek gyalogos egységei mindent felemésztő savval hagynak maradandó emléket áldozataikban.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Counter-Strike: Condition Zero
Még magának a Half-Lifenak a népszerűségét is megközelítette a modból "kinőtt" Counter-Strike, mellyel kapcsolatban tán csak azt kifogásolhattuk, hogy nincs benne egyjátékos mód. A megoldás nem várat már sokat magára, hisz jövő márciusban érkezik a Condition Zero kiegészítő.

Forrás: [origo]Jagged Alliance 2: Wildfire
A klasszikus stratégiai jeles képviselője a Jagged Alliance sorozat, mely a Sirtech csillagának leáldozásával elveszni látszott a bizonytalanság ködében. Hogy e köd végleg felszálljon, arra mi sem lehet jobb garancia, mint egy Strategy First kaliberű kiadó, amelynek a logójával már a soron következő Wildfire dobozán találkozhatunk is.

Forrás: [origo]

Uru: Ages Beyond Myst
Az Amazon.com-on keresztül vásárolhatjuk meg az Uru: Ages Beyond Myst soundtrackjét - jelentette a Cyan Worlds. A Tim Larkin által komponált zenei anyag ötven percnyi muzsikát tartalmaz, melyben a játékban nem hallható számok is befértek.
Kattints a képre!
 
Forrás: [origo]Broken Sword: Sleeping Dragon
Immár hét éve, még 1996-ban került a boltokba a Broken Sword első epizódja, mely Európában a Shadow of the Templars névre kereszteltetett. Ezt egy évre rá követte a Smoking Mirror, mely az első részhez hasonlóan még természetesen kétdimenziós kalandozást ígért. Sokat vártunk rá de megjött a harmadik rész, a Sleeping Dragon.

Forrás: [origo]Prince of Persia: Sands of Time
Sokan féltek tőle, hogy a Prince feldolgozása valami tartalom nélküli, 3D-s giccs lesz, mellyel oly gyakran találkozunk mostanában. Nem tör ugyan a Wizardry babérjaira sem összetettség, sem játékidő területén, de kategóriáján belül nagyon színvonalas próbálkozásnak tekinthető, mely méltán léphet a nagy klasszikus örökébe.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Cold War Conflict
2004 márciusában gépeinken ismét feltűnhet a hidegháború víziója. Ezen rémálom  előidézője természetesen egy játék, méghozzá a GMX Media Cold War Conflicts című programja, mely a méltán sikeres Sudden Strike sorozat játékmenetére épül. A stratégia kedvelők most persze örülhetnek, mert egy újabb program gazdagítja majd gyűjteményüket.

Final Fantasy XI
A BradyGAMES megjelentetett egy útmutatót, mely abban segíti a játékosokat, hogy miként igazodjanak el a Final Fantasy online világában, Vana'dielen. Mint ismert, az elsosorban konzolokon népszerű sorozat ezen epizódja már az MMORPG kategóriát erősíti.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Battlefield Vietnam
Hogy még jobban megteremtse a vietnámi háború hangulatát, az Electronic Arts úgy határozott, hogy eredeti hatvanas évekbeli zenéket hallgathatnak a játékosok a Battlefield Vietnam címen készülő akciójátékukban. A képek látványosak, a téma kicsit sokszor került mostanában terítékre. Meglátjuk hamarosan, legkésőbb 2004 tavaszán.

10 éves a Doom
Születésnapot ünneplünk, méghozzá a Doom megjelenésének tízesztendős évfordulóját. Mit is mondhatnánk mást, mint hogy éljen meg még sok szép szülinapot, és remélhetőleg még sikeresebb folytatást! Remélhetőleg jövőre a Doom 3 nem hoz szégyent a nagy elődre és folytatja a játék tradícióit. A képek mindenképpen ezt sugallják.

Forrás: [origo]Anito: Defend a Land Enraged
A fülöp-szigeteki Anino Entertainment részleteket hozott nyilvánosságra a harcot a középpontba helyező szerepjátékáról, az Anito: Defend a Land Enragedről, mely egy, a tizenhatodik századi Ázsia mintájára készült fantasy világba kalauzol el bennünket.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Railroad Tycoon3
Több fórumon is folyik a vita a gazdasági stratégiák, vagyis közismertebb nevükön a tycoonjátékosok között, hogy mennyire tesz jót a műfajnak az e kategóriában is egyre inkább teret nyerő háromdimenziós megjelenítés. Különösen aktuális a vita most, amikor a nagy várakozásokkal kísért RailRoad Tycoon megjelenése után erősen fanyalognak a játékosok.

Forrás: [origo]8th Wonder of the World
A GMX Mediánál ért révbe a Funatics Software a 8th Wonder of the World című stratégiai játékának kiadó kereső kálváriája. A Cultures sorozat mellékágának tekinthető Northland kiegészítője a következő év első negyedében már aranylemezre is kerülhet. A Settlers mai reinkarnációjában a világ csodáit kell megépítenünk.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Axle Rage
Mind PC-re, mind Sony PlayStation 2-re készíti az Akella az Axle Rage-t, melyben egy motoros banda tagjaként mutathatjuk meg, hogy ki az úr a beton dzsungelben, vagyis most az aszfalton. Az orosz fejlesztőcsapat láthatóan igen jól ismeri ezt a világot. A harmadik személyű motoros akcióprogramra a jövő év végén számítsunk. Addig marad a képnézegetés.

Forrás: [origo]Mythica
Az eddigi online szerepjátékokban a fantasy- vagy éppen sci-fi regényekben megismert hősök bőrébe bújva járhattuk a világot, a Microsoft Mythica-jában viszont akár istenek halhatatlan kiválasztottjaként indulhatunk kalandjainkra. Megint egy siker-gyanús Microsoft játék fejlesztésének első képeit láthatjátok.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Firestarter - az ukrán fejlesztésű akciójáték
Bent ragadni egy játékban - ennek, a virtuális valóság fokozatos közeledésével egyre valóságosabbá váló víziónak a képével találkozhatunk a "Cossacks-os" GSC készülő FPS-ében, a FireStarterben is. A FireStarter sajnos nem hozott áttörést az akciójátékok világában, de a képei gyönyörűek.
 

Forrás: [origo]Flat-out
Az autóversenyek között mindig egyedi kategóriát képviseltek azok a játékok, melyekben nemcsak az a cél, hogy megelőzzük ellenfeleinket, hanem az is, hogy annyira leamortizáljuk gépeiket, hogy még véletlenül se legyen a legkevesebb esélyük se a győzelemre. A Flat-out tehát egy törj és zúzz autósjáték. Kár, hogy csak néhány képet tudtunk belőle felhajtani.

Forrás: [origo]GTA-Vice City
Minden rasszistának tekinthető, és etnikumokat sértő elem kikerül a GTA: Vice City a továbbiakban eladásra kerülő példányaiból - ígérte meg a Take-Two Interactive, a Rockstar Games "atyacége" az etnikai csoportok tiltakozására reagálva.
A képeket látva tulajdonképpen nem meglepő a játékkal szemben felvetődött kifogás.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Massive Assault
A Wargaming.net egy tucat új scenariót jelentetett meg a Massive Assault című stratégiai játékhoz. E missziók azon játékosok szája íze szerint készültek, akik amiatt panaszkodtak a fórumokon, hogy az eredeti program küldetései túl nehezek. A stratégia már csak ilyen, úgy látszik Amerikában más verziót kell megjelentetni, mint Európában. A képeket azért érdemes megcsodálni.

Forrás: [origo]No Name War
Egyelőre még a fejlesztő AMC Creation sem tudja, hogy mely kiadó jelenteti majd meg No Name War címen készülő játékukat Észak-Amerikában. A játék azon valós idejű stratégiák közé tartozik, melybe a fejlesztők szerepjátékos elemeket is bele szeretnének csempészni. SCI-FI real-time stratégia? Lehet a Dune-nél jobbat alkotni?
A képek biztatók, a kilátások vegyesek.

Forrás: [origo]Dragon Empire
A CodeMasters elindította a Dragon Empire című online multiplayer RPG játékának bétatesztjét, amelyre bárki jelentkezhet a játék weboldalán. Annyira elmerültünk a játék vizuális világában, hogy szinte mást nem is érzékeltünk a játékból.