A legfrissebb játékok képei

Napról napra bővül a játék screenshot-okat gyűjtő szekciónk. Jelenleg 90 új játékból találhattok képes előzetest a játék rovatban. Nem kell más tenned, mint rákattintani a képre és máris tallózhatsz a legfrissebbek között.

Aktuális ajánlatunk:

Forrás: [origo]Dominion 2
Ha a Dominions II: The Ascension Warsra egyetlen jelzőt kellene találnunk, e jelző mindenképpen az összetett lenne. A grafika viszont elég elavult, s kétségtelen, hogy a kivitelezés sikerülhetett volna színvonalasabbra is, de a komplex stratégiák megszállottjait ez nem fogja zavarni.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Desert Rats vs. Afrika Korps
Egy játszható demoval mutatja be a nagyközönségnek a Digital Reality és a Monte Cristo Games a Desert Rats vs. Afrika Korps című stratégiát. A programmal megismerkedhetünk közelebbről is, ha meglátogatjuk frissiben nyitott hivatalos oldalát. A képek alapján érdekes és szép játékra számíthatnak a stratégia rajongók. 
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Pirates of the Burning Sea
A Flying Lab Software hivatalosan is bejelentette, hogy a tervezetnél csak késobb, várhatóan a 2004-es év végén jelenik meg a Pirates of the Burning Sea, az első online szerepjáték, mely a Karib-tenger kalózainak világába csöppenti a gyanútlan játékosokat.
Addig meg nézegethetjük a szép képeket. 
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Biosfear
Elérte az ötvenezret a Tiscali Games BiosFear című, akció-orientált MMORPG-je regisztrált felhasználóinak száma. A játék elsődleges vonzereje a várkastélyok ostromának lehetősége, valamint az, hogy saját sárkányt tarthatunk háziállatként. A gombamód szaporodó online világok ezen képviselője ígéretes azok számára is, akik gyengébb gépkapacitással vágnak neki a világháló útvesztőinek.

Forrás: [origo]Gangland
Az Egyesült Államok történelmének egy meglehetősen viszontagságos időszaka volt a szesztilalom, mely többek között megteremtette annak a szervezett bűnözésnek az alapjait, melyet a Media Mobsters játéka, a Gangland is megpróbál feleleveníteni.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Airport Tycoon 3
Harmadik részéhez érkezett az InterActive Vision repülőteres tycoon sorozata, az Airport Tycoon. Elődeihez hasonlóan a harmadik epizódban a mi feladatunk egy repülőtér létrehozása, mely biztonságosan fogadhatja a társaságok járatait.

Forrás: [origo]DRIV3R
Harmadik részéhez érkezett az a Driver sorozat, melyet sokan a Grand Theft Auto széria vetélytársaként emlegetnek, s mely minden bizonnyal bekerül azon elitbe is, mely a "megfilmesített" játékokat tartalmazza.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Far Cry
A UbiSoft és a Crytek egy demot jelentetett meg a Far Cry című first person shooter játékhoz, mely segítségével a játékhoz fejlesztett CryEngine képességeiről győződhetnek meg a játékosok. A Far Cry teljes változatát márciusra ígéri a kiadó. A képek gyönyörűek, az engine jónak tűnik, mostmár csak egy használható sztori hiányzik a sikerhez.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Everquest 2
Rengetegen várják már a legnagyobb népszerűségnek örvendő online RPG játék folytatását az Everquest 2-t. A kiadó biztos benne, hogy nem csak szebb és jobb, de látogatottabb is lesz a hamarosan boltokba kerülő program. Egy kérdés marad csak, mi lesz az Everquest 1-ben játszó játékosokkal és az évek óta dédelgetett, fejlesztgetett karaktereikkel. Reméljük erre talál megoldást a Sony ezen divíziója. 

Forrás: [origo]
Blade and Sword

Az első dolog, amit feltétlen meg kell említenünk a játékkal kapcsolatban, hogy a fejlesztő Pixel Multimedia nem más, mint a hatalmas Kínai Népköztársaság fiaiból verbuválódott. Ennek egyik negatív oldala az, hogy a játék angol változata erőteljesen "tanyasiul" beszél, ez viszont eltörpül azon pozitívum mellett, melyet a dinamikusan fejlődő, hatalmas ország fejlesztőinek megjelenése jelenthet a játékipar számára. Kínában egyre többen vesznek számítógépet, és ennek következtében egyre több játék gördülhet majd le a fejlesztők futószalagjairól, mely programok zöme bizonyosan eljut Európába is.
Kattints a képre!

StarWars Galaxies
Újabb oldalt nyitott a Lucas, mely a népszeru online szerepjátékkal, a Star Wars Galaxies-zel foglalkozik. Az oldalra látogatók megismerkedhetnek a Tatooine bazárjával és kocsmáival, a játékban kószáló fajokkal, és mindezek mellett még letölteni váró csemegék is szerepelnek az étlapon.
Kattints a képre!

Előző
Következő