A legfrissebb játékok képei

Forrás: [origo]Silent Storm
Az eredeti terveknek megfeleloen tavaly októberre vártuk a Nivaltól a Silent Storm című második világháborús stratégiai-szerepjáték hibridet, de a fejlesztők nem készültek el a tervezett idopontra. Ha minden igaz, a játék mostanra elkészült, és január végén már el is szaladhatunk megvenni.

Conan
Forrás: [origo]Régi kedvenc a mostanában kormányzói babérokra törekvő és immáron komoly politikai karriert befutott "barbár". A játék fejlesztők aktuálisnak tartották leporolni és új lehetőségekkel őjra kiadni Conan a barbár kalandjait. A képeket nézegetve elég meggyőzőnek látszik a játék azok számára akik szeretik az akciójátékokat. Arnoldnak sem ártott egy kis ráncfelvarrás.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]X2
Az Elite, majd a Privateer folytatásaként harangozták be annak idején az X: Beyond Frontiert, mely talán nem aratott akkora sikert, de ennek ellenére sokak kedvencévé vált. Hogy így lesz-e a folytatás esetében is, annak csak az idő a megmondhatója. Amikor az Electronic Arts és a Lucas levágta a Wing Commander, valamint az X-Wing/TIE Fighter nevekre hallgató aranytojást tojó tyúkokat, sokan pánikba estek, mondván most aztán annyi az űrhajós szimulátoroknak.

Forrás: [origo]Desert Storm 2
2002-ben jelent meg a Conflict: Desert Storm, mely természetesen a kilencvenes évek elejére, az öbölháború hadműveleteihez repítette vissza a játékosokat. Az amerikaiak győzelme nem volt teljes, mely maga után vonta azt az inváziót, mely Saddam Hussein rendszerének megdöntését eredményezte. A Gotham fejlesztői napra készek szerettek volna maradni, minek eredményeként megszületett a játék folytatása, a Conflict: Desert Storm II - Back to Baghdad, mely ugyan ismét az 1991-es hadjáratra összpontosít, de legalább a térség problémájával foglalkozik. A folytatásban mintegy tíz küldetést kell teljesítenünk a végső sikerhez. Minden missziónak megvannak a maga egyedi céljai, és ezen célok eléréséhez négy, különlegesen kiképzett katonát választhatunk vagy a Delta Force, vagy a brit SAS kötelékeiből.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]

Heroes of World War II
2004 nyarára ígéri az 1C Company-vel "szövetkezett" Codemasters a Soldiers: Heroes of World War II című stratégiai akciójáték PC-s változatának megjelenését, melyben huszonöt küldetésen át követhetjük nyomon a világháború hőseinek kalandjait.

Forrás: [origo]Star Wars Battlefront
A LucasArts újabb részleteket tárt fel a készülő Star Wars Battlefront-tal, a Csillagok háborúja világán játszódó multiplayer akciójátékkal kapcsolatban. Ezen infókból megtudhatjuk, hogy húsz fajta katona közül választhatjuk ki harcosunkat, aki tíz bolygón szállhat szembe ellenfeleivel.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Lock On
Megjelentette a UbiSoft az első hivatalos javítást a Lock On: Modern Air Combat című repülőgépes szimulátorhoz. A patch feltelepítése után számos apróbb változtatás mellett a játékosoknak erősebb MI vezérelte ellenségekkel kell farkasszemet nézniük.

Forrás: [origo]Bemutatkozik a Kombat
Hogy mikor, és mely kiadó gondozásában lát napvilágot a Kombat, azt még a fejleszto Game Factory sem tudja, az viszont bizonyos, hogy játékukkal a második világháborús stratégiák rajongóinak arcán szélesedhet tovább a mosoly.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Horizons: Empires of Istaria
A legújabb online RPG a piacon, amely azt állítja magáról, hogy megújítja a kategóriájában eddig megszokott szemléletet. A képek arról tanúskodnak, hogy sok grafikus dolgozott rajta. Ifjú titánként persze még számtalan apró gonddal és hibával küszködik, de ha kinövi magát akár a legnagyobbak közé is emelkedhet.
Kattints a képre!