A legfrissebb játékok képei

Forrás: [origo]Jagged Alliance 2: Wildfire
A klasszikus stratégiai jeles képviselője a Jagged Alliance sorozat, mely a Sirtech csillagának leáldozásával elveszni látszott a bizonytalanság ködében. Hogy e köd végleg felszálljon, arra mi sem lehet jobb garancia, mint egy Strategy First kaliberű kiadó, amelynek a logójával már a soron következő Wildfire dobozán találkozhatunk is.

Forrás: [origo]

Uru: Ages Beyond Myst
Az Amazon.com-on keresztül vásárolhatjuk meg az Uru: Ages Beyond Myst soundtrackjét - jelentette a Cyan Worlds. A Tim Larkin által komponált zenei anyag ötven percnyi muzsikát tartalmaz, melyben a játékban nem hallható számok is befértek.
Kattints a képre!
 
Forrás: [origo]Broken Sword: Sleeping Dragon
Immár hét éve, még 1996-ban került a boltokba a Broken Sword első epizódja, mely Európában a Shadow of the Templars névre kereszteltetett. Ezt egy évre rá követte a Smoking Mirror, mely az első részhez hasonlóan még természetesen kétdimenziós kalandozást ígért. Sokat vártunk rá de megjött a harmadik rész, a Sleeping Dragon.

Forrás: [origo]Prince of Persia: Sands of Time
Sokan féltek tőle, hogy a Prince feldolgozása valami tartalom nélküli, 3D-s giccs lesz, mellyel oly gyakran találkozunk mostanában. Nem tör ugyan a Wizardry babérjaira sem összetettség, sem játékidő területén, de kategóriáján belül nagyon színvonalas próbálkozásnak tekinthető, mely méltán léphet a nagy klasszikus örökébe.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Cold War Conflict
2004 márciusában gépeinken ismét feltűnhet a hidegháború víziója. Ezen rémálom  előidézője természetesen egy játék, méghozzá a GMX Media Cold War Conflicts című programja, mely a méltán sikeres Sudden Strike sorozat játékmenetére épül. A stratégia kedvelők most persze örülhetnek, mert egy újabb program gazdagítja majd gyűjteményüket.

Final Fantasy XI
A BradyGAMES megjelentetett egy útmutatót, mely abban segíti a játékosokat, hogy miként igazodjanak el a Final Fantasy online világában, Vana'dielen. Mint ismert, az elsosorban konzolokon népszerű sorozat ezen epizódja már az MMORPG kategóriát erősíti.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Battlefield Vietnam
Hogy még jobban megteremtse a vietnámi háború hangulatát, az Electronic Arts úgy határozott, hogy eredeti hatvanas évekbeli zenéket hallgathatnak a játékosok a Battlefield Vietnam címen készülő akciójátékukban. A képek látványosak, a téma kicsit sokszor került mostanában terítékre. Meglátjuk hamarosan, legkésőbb 2004 tavaszán.

10 éves a Doom
Születésnapot ünneplünk, méghozzá a Doom megjelenésének tízesztendős évfordulóját. Mit is mondhatnánk mást, mint hogy éljen meg még sok szép szülinapot, és remélhetőleg még sikeresebb folytatást! Remélhetőleg jövőre a Doom 3 nem hoz szégyent a nagy elődre és folytatja a játék tradícióit. A képek mindenképpen ezt sugallják.

Forrás: [origo]Anito: Defend a Land Enraged
A fülöp-szigeteki Anino Entertainment részleteket hozott nyilvánosságra a harcot a középpontba helyező szerepjátékáról, az Anito: Defend a Land Enragedről, mely egy, a tizenhatodik századi Ázsia mintájára készült fantasy világba kalauzol el bennünket.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Railroad Tycoon3
Több fórumon is folyik a vita a gazdasági stratégiák, vagyis közismertebb nevükön a tycoonjátékosok között, hogy mennyire tesz jót a műfajnak az e kategóriában is egyre inkább teret nyerő háromdimenziós megjelenítés. Különösen aktuális a vita most, amikor a nagy várakozásokkal kísért RailRoad Tycoon megjelenése után erősen fanyalognak a játékosok.