Biztonsági szolgáltatást indít az Axelero

Az Axelero Internet Biztonság néven induló új, havidíjas szolgáltatása az ügyfelek PC-it védi a vírusoktól és az illetéktelen behatolóktól.

A február 16-án induló szolgáltatás alapjait a biztonsági szoftvereiről ismert F-Secure cég kifejezetten internetszolgáltatók igényei szerint kialakított megoldása képezi, amelyet többek között Németországban, Franciaországban, Finnországban és Csehországban is több ISP-nél alkalmaznak. Az Axelero Internet Biztonság vírusvédelmi és tűzfalszolgáltatásokkal látja el az otthoni felhasználók számítógépeit, s a társaság ügyfelei bruttó 1250 forintos havidíj ellenében vehetik igénybe. A társasággal február 16 és március 31 között ADSL Profi szerződést kötő ügyfelek számára az Axelero díjmentesen biztosítja a szolgáltatás használatát korlátlan ideig.  

A szolgáltatás igénybevételéhez egy letölthető, magyar nyelvű szoftvert szükséges telepíteni a számítógépre, amely új károkozók megjelenése esetén automatikusan frissíti magát az F-Secure cég adatbázisából, s használata minimális felhasználói beavatkozást igényel. Az alkalmazás 30 napig használható ingyenes próbaverzióját az előfizetők az Axelero weboldaláról tölthetik le, előfizetés esetén pedig a szolgáltatótól kapott regisztrációs kóddal hosszabbíthatják meg a használatát. A vállalat által kínált biztonsági szolgáltatás a tervek szerint nyáron új, tartalomszűrési funkciókkal bővül majd ki - közölte az Axelero.

Az [origo] kiadója az Axelero Internet.

KAPCSOLÓDÓ CIKK