Egy igazán pikáns kvízjátékon dolgozik a Top Heavy Studios. Sajátos vetélkedőjükben, a The Guy Game-ben a cél nem holmi pénzdíjak bezsebelése, hanem csinos leánykák megszabadítása fürdőruhájuktól.

Kétségtelenül furcsa, hogy pont most, amikor annyi támadás éri a játékokat, álljon elő valaki egy ilyen tartalmú programmal. Az igaz, hogy a támadások célkeresztjében elsősorban az erőszakos és nem az erotikus játékok állnak, de biztosan emlékszünk még annak idején a Lula kavarta viharra. Ennek ellenére aki mer, az nyer, és a Top Heavy nekivágott a Guy Game-nek.

Magában a játékban nincs semmi különös vagy újszerű, hisz a lényeg az, hogy kérdésekre feleljünk, mint teszik azt rengeteg televíziós vetélkedő játékosai. Az eltérés a jutalomban van, hisz míg ők pénzt, autót, miegymást nyernek, addig a mi jutalmunk erőteljesen vizuális lesz. A lányok a játékban előre felvett - a felvételek egy texasi üdülőszigeten készültek - videókban fedik fel bájaikat, mely videókkal folyamatosan találkozhatunk a játékban.

Egyszerre összesen négyen játszhatunk a négy részre osztott képernyőn. Minden játékos egy leányt képvisel, kinek nevében válaszolgathat a kérdésekre. Ha a lány rosszul felel, kénytelen megszabadulni melltartójától. A kérdések csoportokba lettek osztva tartalom, illetve nehézség szerint, és amíg nem lépünk túl az első nehézségi szinten, a felvillanó kebleket a játék emblémája fedi. Ez nem jó! Gyorsan tovább kell hát jutnunk, melyet viszont már helyes válaszok adásával tudunk elérni. A helyes feleletek után feljebb kúszik a képernyőn látható indikátor, a flash-o-meter (wow) értéke. Ha ez teljesen megtelik, akkor láthatjuk a leányról készült teljes videót, melyen megszabadul textilbe foglalt kellemetlenségeitől.

Az utolsó szint csak akkor válik elérhetővé, ha teljesen megtelt a flash-o-meter. Ezt a végső levelt man show-nak keresztelték el a Top Heavy fejlesztői, és itt már nem a lányok esze, hanem ügyessége kerül reflektorfénybe. Olyan mutatványokban kell bebizonyítaniuk, hogy nem csak okosak, hanem fürgék és ruganyosak is, mint a hulahoppkarikázás vagy az ugrókötelezés. A játékosnak nincs is más dolga, mint hogy fogadjon valamelyik lányra, és hátradőlve gyönyörködjön a fel-le ugráló ... lányokban.

A programban helyet kapott több, elsősorban a kalandjátékokban kedvelt minijáték is. Ezek egyikében például itatni kell a lányokat, amiről még nem tudni, hogy milyen hatással lesz a vetkőzésük mértékére. Hogy pontosan még hány, és milyen játék kerül a programba, azt nem tudjuk, de remélhetőleg kellően merész ötletekkel állnak elő a fejlesztők. A kérdéseket illetően egyelőre ezer darabról szól a fáma, de várhatóan ezek száma is alaposan megemelkedik a megjelenésig.

A program egyelőre még fejlesztőre vár, de figyelembe véve azt, hogy a játékosok többsége még mindig hímnemű, illetve arról sem feledkezve meg, hogy a Lula egyszerűsége ellenére milyen eladásokat produkált, a Top Heavy vezetőinek aligha kell sokáig aggódniuk, hogy gazdátlan marad alkotásuk.