Forrás: [origo]8th Wonder of the World
A GMX Mediánál ért révbe a Funatics Software a 8th Wonder of the World című stratégiai játékának kiadó kereső kálváriája. A Cultures sorozat mellékágának tekinthető Northland kiegészítője a következő év első negyedében már aranylemezre is kerülhet. A Settlers mai reinkarnációjában a világ csodáit kell megépítenünk.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Axle Rage
Mind PC-re, mind Sony PlayStation 2-re készíti az Akella az Axle Rage-t, melyben egy motoros banda tagjaként mutathatjuk meg, hogy ki az úr a beton dzsungelben, vagyis most az aszfalton. Az orosz fejlesztőcsapat láthatóan igen jól ismeri ezt a világot. A harmadik személyű motoros akcióprogramra a jövő év végén számítsunk. Addig marad a képnézegetés.

Forrás: [origo]Mythica
Az eddigi online szerepjátékokban a fantasy- vagy éppen sci-fi regényekben megismert hősök bőrébe bújva járhattuk a világot, a Microsoft Mythica-jában viszont akár istenek halhatatlan kiválasztottjaként indulhatunk kalandjainkra. Megint egy siker-gyanús Microsoft játék fejlesztésének első képeit láthatjátok.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Firestarter - az ukrán fejlesztésű akciójáték
Bent ragadni egy játékban - ennek, a virtuális valóság fokozatos közeledésével egyre valóságosabbá váló víziónak a képével találkozhatunk a "Cossacks-os" GSC készülő FPS-ében, a FireStarterben is. A FireStarter sajnos nem hozott áttörést az akciójátékok világában, de a képei gyönyörűek.
 

Forrás: [origo]Flat-out
Az autóversenyek között mindig egyedi kategóriát képviseltek azok a játékok, melyekben nemcsak az a cél, hogy megelőzzük ellenfeleinket, hanem az is, hogy annyira leamortizáljuk gépeiket, hogy még véletlenül se legyen a legkevesebb esélyük se a győzelemre. A Flat-out tehát egy törj és zúzz autósjáték. Kár, hogy csak néhány képet tudtunk belőle felhajtani.

Forrás: [origo]GTA-Vice City
Minden rasszistának tekinthető, és etnikumokat sértő elem kikerül a GTA: Vice City a továbbiakban eladásra kerülő példányaiból - ígérte meg a Take-Two Interactive, a Rockstar Games "atyacége" az etnikai csoportok tiltakozására reagálva.
A képeket látva tulajdonképpen nem meglepő a játékkal szemben felvetődött kifogás.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Massive Assault
A Wargaming.net egy tucat új scenariót jelentetett meg a Massive Assault című stratégiai játékhoz. E missziók azon játékosok szája íze szerint készültek, akik amiatt panaszkodtak a fórumokon, hogy az eredeti program küldetései túl nehezek. A stratégia már csak ilyen, úgy látszik Amerikában más verziót kell megjelentetni, mint Európában. A képeket azért érdemes megcsodálni.

Forrás: [origo]No Name War
Egyelőre még a fejlesztő AMC Creation sem tudja, hogy mely kiadó jelenteti majd meg No Name War címen készülő játékukat Észak-Amerikában. A játék azon valós idejű stratégiák közé tartozik, melybe a fejlesztők szerepjátékos elemeket is bele szeretnének csempészni. SCI-FI real-time stratégia? Lehet a Dune-nél jobbat alkotni?
A képek biztatók, a kilátások vegyesek.

Forrás: [origo]Dragon Empire
A CodeMasters elindította a Dragon Empire című online multiplayer RPG játékának bétatesztjét, amelyre bárki jelentkezhet a játék weboldalán. Annyira elmerültünk a játék vizuális világában, hogy szinte mást nem is érzékeltünk a játékból.