Vizsla - januári toplisták

A legnagyobb magyar internetes keresőbe, a Vizslába érkező szavakból, kifejezésekből hétről hétre népszerűségi toplistákat állítunk össze a keresések száma alapján. A toplistáknak vannak állandó tagjai (Britney Spears, Eminem, Suzuki, candida), akikre és amikre már egy éve folyamatosan kíváncsi az internetező közönség. Viszont mindig akad egy-egy új jövevény, akinek felbukkanása nem mindig vezethető le az aktuális hírekből, eseményekből.

 

Nők...

Legkeresettebb nők

Pandora
Görög Zita
Britney Spears
Christina Aguilera
Michelle Wild
Angelina Jolie
Jennifer Lopez
Pamela Anderson
Béres Alexandra
Jennifer Aniston
Januárban ilyen meglepetésnek számított a hölgyek élmezőnyében Görög Zita topmodell, akinek még a tavaly folyamatosan első Britney Spearst is sikerült maga mögé utasítania. Igaz, az első hely már január első napjától kezdve a Való Világ harmadik részének első beszavazottjáé, aki nem más, mint a pornó világában sem ismeretlen Pandora.

A sok popénekesnő és filmsztár között még egy kakukktojás van: a fitneszvilágbajnok Béres Alexandra, aki december elején az [origo] Vendégszobájában azt is elárulta, hogy férfiideálja George Clooney.




...és férfiak

Legkeresettebb férfiak

Orlando Bloom
Eminem
David Beckham
Johnny Depp
Keanu Reeves
Viggo Mortensen
Elijah Wood
Vin Diesel
Brad Pitt
Robbie Williams
A Vizslát felkereső internetezők januárban a férfiak közül A Gyűrűk Ura harmadik epizódjában szereplő hősökre voltak a legkíváncsibbak. Közülük is Orlando Bloom volt a legkeresettebb, a film címszereplőjét alakító Viggo Mortensen igencsak lemaradt a tündeharcoshoz képest, annyi keresés érkezett rá, mint az idézetekre vagy a csengőhangokra. A gyűrűhordozó Zsákos Frodót alakító Elijah Wood pedig eggyel hátrébb, a hetedik helyen végzett. A másik népszerű trilógia, a Mátrix főhőse is felkerült a toplistára, de a Desperado folytatásában CIA-ügynököt játszó Johnny Depp őt is megelőzte. Meglepetésnek számít David Beckham dobogós helyezése, a frizuradivatot diktáló focista az egyetlen, akinek sikerült beférkőznie a hollywoodi filmsztárok és énekesek közé.
Előző
  • 1
  • 2
Következő