A Bethesda Softworks útjára indította a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth című, mind PC-re, mind Xboxra készülő horror kalandjáték hivatalos oldalát. A játékkal kapcsolatos érdekességek mellett a látogatók még H.P.Lovecraft Cthulhu mítoszával is megismerkedhetnek.

Az év végére várható az a kalandjáték, mely végre a számítógépes játékosok előtt is feltárja H.P.Lovecraft, a horror nagymesterének titokzatos világát. A Bethesda és a HeadFirst Productions programjáról, a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth-ről van szó, mellyel mostantól egy új hivatalos oldalon keresztül is megismerkedhetünk. A weblapon találkozhatunk letölthető hátterekkel, a játék szereplőit bemutató képekkel, megismerkedhetünk a játék elemeivel, és egy fórum is a rendelkezésünkre áll, hogy masokkal is megvitathassuk gondolatainkat. Mindezek mellett maga a Cthulhu-mítosz is feltárulkozik előttünk, ha eleget böngésszük az oldalt.
A játékról csak annyit előzetesként, hogy a  játékosok célja ezúttal nem a diadal, a hírnév megszerzése küldetések teljesítésével, hanem az elkerülhetetlen őrület, illetve a halál elodázása.