A Critical Mass Interactive bejelentette, hogy egy olyan programon dolgozik, melyben a hírhedt középkori rémúr, Drakula a főszereplő. A Sword of Dracula című first person shooter ötlete Jason Henderson azonos című képregénye alapján készül.

Számos érdekes játék mutatkozik be a közönségnek a nemsokára megrendezendő Game Developers Conference-n San Joséban. Ezek közé tartozik majd egy demo erejéig a Critial Mass shootere, a Sword of Dracula is. A játék Jason Henderson képregényére épül, és az akciójátékok népes tábotrát szándékozik gazdagítani.

Sokat még nem árulhatunk el róla, hiszen sem a várható megjelenés dátuma, sem a kiadója, sem a fejlesztési platformok nem ismertek. A programban a legendás vámpír ezúttal egy terrorista képén jelenik meg, aki vámpírokból álló hadseregével próbálja meg romba dönteni a világot. A vámpírsereg áldozatainak véréből nyeri az erejét, de a karmok és fogak mellett a modern fegyverek, illetve harci járművek használatától sem riad vissza. A játékos ezúttal egy csinos hölgy, a neves Hellsing családba tartozó Veronica Van Helsing bőrébe bújva próbálhatja meg a gonosz szörnyeteg invázióját megállítani. Eredetiségre így első ránézésre nem nagyon számíthatunk.