Forrás: [origo]Sabotain
Megállapodott egymással a CDV Software és az orosz székhelyű Akella, hogy az utóbbi cég jelenteti meg a Sabotain: Break the Rules című játékot. A 2004 tavaszán megjelenő program egy First Person Shooter-szerepjáték hibrid, melyben változatos témájú missziók várják a játékosokat.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]Joan of Arc
1 hét múlva jelenik meg az amerikai boltokban az Enlight Software-tól a  Wars and Warriors: Joan of Arc. A játékban aktív szereplői lehetünk a Franciaország és Anglia között dúlt 100 éves háborúnak. A középkori akció legszebb képeit itt láthatjátok.

Forrás: [origo]Unreal Tournament 2004
Mark Rein, az Epic Games képviseletében kijelentette, hogy két héten belül játszhatunk az Unreal Tournament 2004 című program első hivatalos játszható demojával. A teljes program megjelenése Észak-Amerikában márciusra várható. Annyira régen várjuk már, hogy úgysem hisszük el, hogy hamarosan kipróbálhatjuk.
Kattints a képre!

Forrás: [origo]PainKiller
Bizonyára nagyon várják már a Serious Sam-Will Rock First Person Shooter vonulat rajongói a Painkiller-t, a People Can Fly és a DreamCatcher programját, mellyel egy frissen nyitott oldalon ismerkedhetünk meg, s mely sajnos csak április közepén kerülhet winchestereinkre. A játék egyébként rendkívül látványos grafikával szeretné magára vonni a játékosok figyelmét, így a miénket is.

Forrás: [origo]Ryzom
A Themis Grop vállalta fel, hogy egyengeti az útját a párizsi Nevrax Ltd készülő játékának, a The Saga of Ryzom című online szerepjátéknak. A jelenleg a bétatesztelés fázisánál tartó program megjelenése az idei év derekán várható.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Supreme Ruler 2010
A világbéke, úgy tűnik, túl illuzórikus elgondolás a játékfejlesztőknek. Nem jelent kivételt ez alól a Battlegoat csapata sem, hiszen a Supreme Ruler 2010-ben egy olyan jövőt vetítenek elénk, mikor a békegalamb minden eddiginél messzebb száll a világtól. Ahogy a képeket nézegetem, se nem szép, se nem kedves, akkor meg minek... Úgy tűnik mostanában mindenki csúnya strtégiai játékokkal szeretne toplistára kerülni.

Forrás: [origo]Juiced
A legtöbb autós fantáziáját megmozgatja, hogy mi lenne, ha nem araszolva kellene döcögni a Nyugati felé, hanem egy sportautóban elterpeszkedve utazhatnánk a városban - ahogyan azt elénk tárják az olyan játékok, mint a Juice Games Juiced-je.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Postal 2
Aligha vitás, hogy a legvéresebb játék címéért a legnagyobb eséllyel a Vice City, illetve a Postal szállhat ringbe. Az utóbbi program némi előnyre tehet szert a "vérengzésben", mivel megjelent multiplayeres kiegészítője, a Share the Pain.

Na igen, nem minden alap nélkül mondhatják a Zoo Tycoon kaliberű játékok kedvelői, hogy bőven elég volt a gép ellenében gázolni a vérben, más se kellett, minthogy ugyanezt egymás ellen is tegyük. De a Running with Scissors nem az ő véleményükre alapozza üzletpolitikáját, és bizony elkészítette a többjátékos Postal 2-t, a Share the Paint.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Dominion 2
Ha a Dominions II: The Ascension Warsra egyetlen jelzőt kellene találnunk, e jelző mindenképpen az összetett lenne. A grafika viszont elég elavult, s kétségtelen, hogy a kivitelezés sikerülhetett volna színvonalasabbra is, de a komplex stratégiák megszállottjait ez nem fogja zavarni.
Kattints a képre!


Forrás: [origo]Desert Rats vs. Afrika Korps
Egy játszható demoval mutatja be a nagyközönségnek a Digital Reality és a Monte Cristo Games a Desert Rats vs. Afrika Korps című stratégiát. A programmal megismerkedhetünk közelebbről is, ha meglátogatjuk frissiben nyitott hivatalos oldalát. A képek alapján érdekes és szép játékra számíthatnak a stratégia rajongók. 
Kattints a képre!