Mozgásban: új fotópályázat a DigiFotón

Május 24-től június végéig Mozgásban címet viselő pályázatunkra várjuk olvasóink digitális fényképezőgéppel készített felvételeit. A legjobb képek beküldőit DVD-kkel és internetcsomagokkal díjazzuk.

Május 24-től június 30-án éjfélig Mozgásban címet viselő fotópályázatunkra várjuk e-mail címünkre vállalkozó kedvű amatőrfotós olvasóink felvételeit. A beküldött képek tartalmát illetően ezúttal csak minimális megkötést alkalmazunk, a lényeg: a beküldött képen mindenképp valamilyen mozgó tárgy, ember, állat, stb. legyen látható, s az állóképről lehetőleg érezhető legyen a mozgás dinamizmusa is.

A versenyre kizárólag digitális fényképezőgéppel készített fotókat várunk JPEG formátumban. A beküldött állománynak tartalmaznia kell EXIF információkat (a manapság kapható kamerák gyakorlatilag mindegyike automatikusan elhelyezi ezeket a képfájlokban), felbontása pedig legalább 640x480 képpont kell legyen. Egy versenyző a pályázaton maximum két felvétellel indulhat. A beküldött fotók  zsűrizését Fábián Évi, az [origo] fotósa és Báthori Róbert, az [origo] DigiFoto rovatának munkatársa végzi majd el, a legjobb pályaműveket pedig elérhetővé tesszük a DigiFotó Galériában is. A nyertes felvételek beküldőit DVD-filmekkel és Axelero Netquick internetcsomagokkal díjazzuk. A pályázaton az Axelero Internet Rt. munkatársai nem vehetnek részt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK