WAP-os virágrendelés a T-Mobile-nál

A Viragneked.hu-val együttműködésben mobilos virágvásárlási szolgáltatást indított T-Mobile.  A mobiltulajok WAP-on rendelhetnek virágcsokrokat, a fizetés a mobilegyenleg terhére történik.

A T-Mobile - a korábbi Westel - és a www.viragneked.hu virágküldő szolgáltatásával május 20-tól T-Mobile-os mobiltelefonnal bármikor megrendelhetők és kifizethetők a kiválasztott virágcsokrok - áll a mobilcég pénteki közleményében. A WAP-on elérhető virágvásárlási szolgáltatással a mobiltársaság ügyfelei a több mint 40 különböző virágcsokor leírása, multimédiás készülékkel pedig a virágok fotói alapján is választhatnak. A döntést követően a címzett elérhetőségének, valamint a megrendelő telefonszámának megadása után az üdvözlőkártya tartalma, a csokor mérete, valamint a kiszállítás időpontja is meghatározható - áll a közleményben.

A virág és a küldés díja a havi számlával, illetve Domino kártyások - és meghatározott összeg felett előfizetéses ügyfelek esetén is - az előre feltölthető m-com egyenlegből fizethető ki. A megrendelt virágcsokrokat Budapesten és a főváros 30 kilométeres körzetében szállítják házhoz.