Július 6-tól 20-áig A vízparton című fotópályázatunkra várjuk vállalkozó kedvű olvasóink legjobb felvételeit. A legjobb kép beküldőjét 24 liter sörrel díjazzuk.

Mozgásban címet viselő fotópályázatunk lezárultát követően új témában várjuk amatőrfotós olvasóink digitális fényképezőgéppel készített felvételeit. Július 6-ától két héten át (július 20-án éjfélig) A vízparton témakörben várjuk e-mail címünkre a nevezni kívánt fotókat. A pályázat témáját meglehetősen tágan értelmezzük, így egyaránt részt vehetnek a megmérettetésen víz alatt és felett, tó-, tenger- és folyóparton vagy vízesésnél készített felvételek.

A beérkezett fotókat Fábián Évi és Mitruczky Kinga, az [origo] fotósai bírálják el, a legjobb fotó beküldőjének jutalma két tálca (48 x 0,5 liter) Borsodi sör, míg a második és harmadik helyezett egy-egy tálcányi dobozos sörrel  (24 x 0,5 liter) lesz gazdagabb.

A pályázatra egy nevező legfeljebb két fotót küldhet, melyek felbontása legalább 800x600 pixel kell legyen. A képeket JPEG formátumban várjuk, melynek tartalmaznia kell az adott fotó elkészítésének paramétereit rögzítő EXIF információkat (a manapság kapható kamerák gyakorlatilag mindegyike automatikusan elhelyezi ezeket a képfájlokban). Kérjük olvasóinkat, hogy csak olyan képeket küldjenek a pályázatra, amelyeken nem végeztek módosításokat - leszámítva a képfájlok utólagos átméretezését. A megmérettetésen az Axelero Internet Rt. munkatársai nem vehetnek részt!