A Miniszterelnöki Hivatal és a T-Mobile együttműködése révén az operátor mobilinternetes oldalain is elérhetővé váltak az Európai Unió tagországaival, intézményrendszerével kapcsolódó információk és hírek.

A T-Mobile Magyarország wapos oldalának legújabb, a Miniszterelnöki Hivatal segítségével és az EUvonal közreműködésével elkészült Európai Uniós rovatában  az Unióval kapcsolatos naprakész hírek olvashatók, míg a kérdések-válaszok rovatban a csatlakozás lehetséges hatásaira vonatkozó főbb kérdéskörökben tájékozódhat a látogató.

Az új WAP-szolgáltatás tartalmát a Miniszterelnöki Hivatal által kezdeményezett lakossági uniós tájékoztatási eszközrendszer részeként 2003 februárja óta működő EUvonal uniós tájékoztató szolgálat biztosítja majd. Az EUvonal ingyen, a 06/80-38- 2004-es zöld számon hívható, és az elektronikus válaszadás valamennyi formájában segíti az állampolgárok tájékoztatását.

Az egyre nagyobb jelentőséggel bíró, elnyerhető uniós források pályázatai mellett a t-zones ezentúl a napi üzletkötéshez, az Európai Unió vállalataival és gazdálkodó szervezeteivel kialakított kapcsolatokhoz hasznos ismeretekkel szolgál. A T-Mobile wapportálján az általános bemutatáson túl az EU-val kapcsolatos tudnivalók mellett a tagországokra vonatkozó legfontosabb információk is elérhetők. Az EU legfontosabb intézményeiről, ezek tevékenységéről és elnökségeiről csakúgy megtalálhatók a tájékoztatók, mint a munkavállalással, tanulási lehetőségekkel, egészségügyi ellátással, idegenforgalommal kapcsolatban. A 25 tagország népességére, államformájára, politikai berendezkedésére, gazdaságára vonatkozó tényadatokon túl többek között olyan érdekességek is fellelhetők, mint az egyes országokban érvényes levelezési vagy öltözködési szokások. A mobilinternetes oldalon ezen kívül a  Magyarországon megtalálható külföldi, illetve az összes külföldi magyar külképviselet elérhetőségének mobiltelefonos adatbázisa is elérhető.