Tombol a nyár a Vizslában is, így a július a vakáció jegyében telt - derül ki a webes keresőbe legtöbbet beírt szavak statisztikájából. A legkeresettebbnek a bikini, a Balaton és Horvátország számít.

Nyár, vakáció

Beindult a nyár a Vizslában is: ennek megfelelően júliusban a nyári pihenéssel, utazással, vakációval kapcsolatos beírások uralták a keresőszavak toplistáját.

Nem meglepő az eredmény, mely alapján abszolút csúcson a bikini, az viszont érdekes, hogy az elmúlt hónapban ezt a szót kétszer annyian gépeltek be, mint tavaly júliusban. Az idei nyár nem a szemérmeseké: a monokini szóra leadott keresések száma ötszöröse (!) a tavalyinak. Hogy érzékelhetőbb legyen a legnépszerűbb kifejezésekre leadott keresések volumene, a nyár szavai mellé olyan sztárok neveit írtuk, akikre közel annyi keresés érkezett, mint a nyári top szavaira.


Utazás

Az utazással kapcsolatos keresések arany- és ezüstérmese a teljes keresési lista első tíz helyezettje között is szerepel.

A "térkép" és az "időjárás" mit sem vesztett népszerűségéből, míg az "üdülési csekk" háttérbe szorult. Helyette a fapados járatok felé irányult a figyelem: a "fapados" iránti érdeklődés idén júliusban jóval több mint kétszerese volt a tavalyinak.

Érdekesség, hogy a "last minute" utakra irányuló keresések a hónap végén jöttek lendületbe.