Szakított a Techland és a Strategy First

2004.08.03. 16:11

A továbbiakban nem a Strategy Firs jelenteti meg a Techland játékait Észak-Amerikában - jelentette a lengyel játékfejlesztő és kiadó. A szakítás első számú "kárvallottja" az Xpand Rally, melynek így egyelőre nincs gazdája a tengerentúlon.

Ha az ember elindít egy játékot, nem győzi nyomkodni az Enter gombot vagy valamelyik más billentyűt, hogy átugrálja a játékban közreműködő fejlesztők és kiadók névsorát. A Techland nevű fejlesztőség programjainak észak-amerikai piacra szánt változataiban a kiadók között eddig ott találtuk a Strategy First emblémáját, de a továbbiakban már nem futunk össze a lengyel csapat játékai elindításakor a kanadai kiadóval.

Ennek okairól egyelőre egyik fél sem nyilatkozott, pedig illene, hisz olyan játékok kerültek a Strategy szárnyai alatt az amerikai gamerek gépeire, mint a Chrome, az Indiana Jack, a Pet Soccer, valamint a Speedway Championship. Akik követik a híreket, biztosan felkapják a fejüket, hogy akkor ki dobja át az óceánon az Xpand Rallyt - nos, ez jó kérdés, melyre még a Techland vezetői sem tudják a választ.